13 suçtan beş yıldır aranıyordu: Suç makinesi Mersin'de yakalandı

Adana'da, 16 yıl 10 ay 10 gün hapis cezası bulunan ve 13 suçtan 5 yıldır aranan hükümlü Utku Örtlek,

özel harekat ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Adana'ya getirilen Örtlek, işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi AA
Adana'da 13 suçtan 5 yıldır aranan firari hükümlü Örtlek, Mersin'de yakalandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çeşitli suçlardan hakkında 16 yıl 10 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan, "yağma", "tehdit" ve "yaralama" gibi 13 suçtan da 2017'den bu yana aranan Utku Örtlek'in (31) Mersin'de olduğunu belirledi.

Ekipler, yakalanmamak için kaldığı yeri sürekli değiştiren Örtlek'in yeni adresinin Yenişehir ilçesindeki bir apartman dairesi olduğunu tespit etti.

Özel harekat ekiplerince adrese düzenlenen operasyonla firari Örtlek yakalandı. Adana'ya getirilen Örtlek, işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

Örtlek'in, yaklaşık 7 yıl önce merkez Sarıçam ilçesinde bir minibüs şoförünün maskeli ve pompalı tüfekli iki kişi tarafından 800 lirasının gasbedilmesi ve 9 yıl önce Kozan ilçesindeki bir piknik alanında 2 kişinin öldüğü 5 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştığı iddia edilmişti.

Bu arada, ikamette bulunan İsmail T'nin (34) de "yaralama" ve "uyuşturucu ticareti" suçundan 16 yıl hapis cezasıyla arandığı öğrenildi. Yakalanan İsmail T. de Mersin Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

FOTOĞRAF 12
Ünlü futbolcunun kardeşinden kiracıya dayak iddiası: Karakolluk oldular
Beyoğlu'nda, apart otel yapılmak istenen binadan tahliyesi istenen kiracı ile ev sahibi arasındaki anlaşmazlık karakolda bitti. Futbolcu Veysel Sarı'nın babasına ait binada kiracı olan İlkem Onur Cengiz, oturduğu daireyi yılsonuna kadar tahliye etmesini isteyen ev sahibine olumsuz yanıt verince, futbolcunun kardeşinin saldırısına uğradığını iddia etti. Kiracı tarafından suçlanan Şaban Sarı, asıl saldırganın Cengiz olduğunu, kendisini savunmak zorunda kaldığını ileri sürdü. Sarı, İlkem Onur Cengiz'in, daireyi yabancılara kiralayarak yüksek miktarda gelir elde ettiği için taşınmak istemediğini iddia etti. Yaşanan kavga sonrası darp raporu alan Cengiz ile Sarı, polis merkezine giderek birbirlerinden şikayetçi oldu.

FOTOĞRAF 7
Kaza sonrası kendisine yardıma gelen polislere saldırdı
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 238 promil alkollü olduğu tespit edilen araç sürücüsü, polislere saldırdı. Ekipler tarafından etkisiz hale getirilen saldırgan sürücü gözaltına alınırken, otomobil ise çekici marifetiyle otoparka çekildi.

FOTOĞRAF 7
Duble yolda can pazarı yaşandı: Dokuz yaralı var
Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde duble yolda hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Adeta can pazarının yaşandığı kazada araçlarda sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerince kurtarıldı.