20 bin liralık cep telefonu çalan hırsız 13 yaşında çıktı

İzmir’in Konak ilçesinde cep telefonu satan iş yerinden yaklaşık 20 bin lira değerinde telefon çalan hırsız polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. İş yerinin kepengini levye yardımı ile kısmen açarak içeriye giren M.A.'nın 13 yaşında olduğu ortaya çıktı.

Haber Merkezi İHA
Yakalanan hırsız işlem yapılmak üzere karakola götürüldü.

Olay gece saatlerinde Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde meydana geldi. İş yerinin kepengini levye yardımı ile kısmen açarak içeriye giren M.A. (13) önce dükkan içerisinde bulunan kasaya yöneldi. Kasada para bulamayan şahıs daha sonra vitrinde bulunan 3 adet cep telefonunu çalarak olay yerinden kaçtı.

Şişli'de hırsızlık: Dışarıdaki taksicilere silah çektiler

İş yeri alarmının çalması ve polis ekiplerine yapılan ihbarın ardından çevrede araştırma yapan ekipler, hırsızı kıskıvrak çaldığı telefonlar ile birlikte yakaladı.

O hırsız yakalandı: Sayacı söküp yere akan suyu bezle silmişti

Öte yandan Olay Yeri İnceleme ekipleri iş yerinde incelemelerde bulunurken, yakalanan hırsız işlem yapılmak üzere karakola götürüldü.

FOTOĞRAF 7
Pişkin hırsızlar 'pes dedirtti': "Yaşasın hırsızlık, çek bedavaya geç"
Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların “evde kal” çağrılarını uymasını fırsat bilen iki hırsız, İstanbul Kasımpaşa'da tarihi eser niteliğinde olan Lohusa Sultan Türbesininin çatısındaki kurşunlarını çaldı. İhbar üzerine hırsızlar kurşunları çekçek ile götürdüğü esnada polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.