Adnan Oktar'ın villasında yıkım tamamlandı

Adnan Oktar'ın Kandilli'de oturduğu villasının çevresindeki kaçak yapıların yıkımı tamamlandı. Birbirine bağlı onlarca yapının bulunduğu alanda sadece iki yapı ayakta kaldı. Ayakta kalan binalardaki kaçak bölümlerin de yıkıldığı görüldü.

Haber Merkezi DHA
İş makineleri ve işçilerin çekildiği bölgede şu anda derin bir sessizlik hakim.​

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Adnan Oktar'ın villasındaki kaçak yapıların yıkım çalışmalarına, 5 Ekim 2018 tarihinde binaların boşaltılmasıyla birlikte start verilmişti.

İş makineleri girmediği için çalışmalar önce işçiler tarafından kazma ve küreklerle yapılmıştı. Daha sonra iş makinelerinin de çalışmaya başladığı alanda merdiven ve geçişlerle birbirine bağlı onlarca yapı yıkılmıştı.

Yıkım sonucu ortaya çıkan molozlarının bir bölümünün bölgeden uzaklaştırılmasının ardından yıkım sona erdi. Ana bina olarak adlandırılan büyük binaya bitişik kaçak yapıların da temizlendiği görüldü.

İş makineleri ve işçilerin çekildiği bölgede şu anda derin bir sessizlik hakim.

Adnan Oktar'ın villası yıkılıyor

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki villası boşaltıldı

Adnan Oktar'ın villası boşaltıldı
Adnan Oktar'ın TMSF'ye devredilen Kandilli'deki villası ekipler tarafından boşaltıldı. Tutuklanmasının ardından mal varlığına el konulan Adnan Oktar, bir şok daha yaşadı. TMSF tarafından el konulan Kandilli'deki villası ve etrafında bulunan eklentileri içerisindeki eşyalar ekipler tarafından boşaltıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin villa ve çevresinde bulunan 23 kaçak yapı tespiti sonrası yıkım kararı alınmıştı. Villa ve çevresindeki yapılarda bulunan birçok lüks eşya ve mobilya kamyonlara yüklenerek taşındı.