Alev topuna dönen otomobilini bırakıp kaçtı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde iddiaya göre, el freni çekerek dönmeye çalışan otomobil, hafif ticari araca çarparak alev aldı. Otomobil sürücüsü, alev topuna dönen aracını olay yerinde bırakarak kaçarken, yangına ilk müdahale ise bölgeden geçmekte olan vidanjör tarafından yapıldı.

Haber Merkezi İHA
Alev topuna dönen otomobilini bırakıp kaçtı.

Olay, Orta Mahallesi Ulus Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 54 ABG 656 plakalı Peugeot marka otomobil sürücüsü el freni çekerek dönmeye çalıştı. Bu esnada kontrolden çıkan otomobil, hafif bir ticari araca çarptı. Kaza neticesinde otomobil alev aldı.

ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Otomobil kısa sürede alev topuna dönerken, sürücüsü ise aracını olay yerinde bırakarak kaçtı. Alevlere teslim olan otomobile ilk müdahale bölgeden geçmekte olan SASKİ’ye ait bir vidanjör tarafından gerçekleştirildi.

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri ise yangını tamamen kontrol altına alarak söndürdü. Otomobilin alev topuna döndüğü anlar saniye saniye kaydedildi. Otomobilin yanarak kullanılamaz hale geldiği olayla alakalı inceleme başlatılırken, polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAF 6
Beyoğlu’nda kentsel dönüşüm gerginliği
Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarında gerginlik çıktı. Yasal sürede evlerini tahliye etmeyen vatandaşların elektik, su ve doğalgazları kesildi. Evden çıkmamak için direnen vatandaşlarla güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı. Bu sırada bir kadının camdan polisin üzerine su döktüğü görüldü.

FOTOĞRAF 7
Milyarlarca çekirge istila etmişti: Biyolojik mücadele başladı
Antalya'nın yılkı atlarıyla ünlü İbradı ilçesindeki Eynif Yaylası'nda 20 bin dekarlık meranın 9 bin dekarını, milyarlarca çekirge istila etti. Büyükşehir Belediyesi, 183 çoban ailesinin 6 binden fazla büyükbaş otlattığı merayı çekirge istilasından kurtarmak için doğaya zarar veren kimyasal ilaçlar yerine çobanlara 2 bin hindi dağıtarak biyolojik mücadele başlattı.