Alevler tüm fabrikayı sardı: Çok sayıda ekip sevk edildi

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki bir kimya fabrikasında yangın çıktı. Tüm fabrikayı saran alevlere, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Haber Merkezi DHA
Alevler tüm fabrikayı sardı: Çok sayıda ekip sevk edildi

Kale Mahallesi Denizli-Afyonkarahisar kara yolu 100 metre mesafedeki kimya fabrikasında, saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Kimyasal maddeler nedeniyle alevler, kısa sürede tüm fabrikayı sardı. Zaman zaman patlamalar yaşanan bölgede, geniş çaplı önlem alındı.

Polis de bölgeye yaklaşılmaması için uyarılarda bulunuyor. Fabrikadan yükselen siyah dumanlar, kentin birçok noktasından görüldü.

FOTOĞRAF 18
Bursa’da korkutan yangın: Fabrikadan yükselen alevler gökyüzünü aydınlattı
Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Bölgede paniğe neden olan yangında 4 işçi yaralandı, bir itfaiye eri dumandan etkilendi. Söndürülen yangın depoda büyük hasara yol açtı.

FOTOĞRAF 15
Sakarya'da fabrika yangını: İki saat sonra kontrol altına alındı
Sakarya'nın Erenler ilçesinde alevlere teslim olan sünger fabrikasındaki yangın yaklaşık 2 saat süren çalışmaların neticesinde kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği fabrika havadan görüntülendi.