Bakan Çavuşoğlu, Katar ve Ürdünlü mevkidaşlarıyla görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Genel Sekreteri Helga Maria Schmid ile telefonda görüştü.

Haber Merkezi DHA
Bakan Çavuşoğlu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Genel Sekreteri Helga Maria Schmid ile telefonda görüştü.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; görüşmede Ukrayna'daki özellikle insani durum ve ateşkesin sağlanmasının önemi ele alındı.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı işgal girişiminde dördüncü gün: Dakika dakika bölgedeki son gelişmeler

Ukrayna'da sivil halk Rus zırhı araçlarını böyle püskürttü
Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı askeri harekat dördüncü gününde de devam ediyor. Ukrayna'nın bir çok şehrinde şiddetli çatışmalar yaşanırken, silahsız sivillerin Rus zırhı aracının önünü keserek ilerlemesine izin vermediği anlar kameraya böyle yansıdı.

FOTOĞRAF 5
Kiev'de esir alınan Rus askerlerinin görüntüleri paylaşıldı
Ukrayna'nın başkenti Kiev ve çevresinde çatışmalar sürerken, Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği, esir alınan Rus askerlerine ilişkin görüntüleri paylaştı.

Ukrayna'da halk gövdelerini siper ederek Rus tanklarını durdurdu
Ukrayna'da halk Rusya'nın askeri harekatına karşı direnmeye devam ediyor. Ukrayna'nın Chernihiv kentine bağlı bir kasabada halk, gövdelerini siper ederek Rus tanklarının geçişini engelledi.