Balkonda ateş yakıp eşyalarını atmıştı: Hastaneye kaldırıldı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde ateş yaktığı balkondan eşyalarını yola atan kadın, polis ekibince ikna edildikten sonra hastaneye götürüldü.

Haber Merkezi AA
Balkonda ateş yakıp eşyalarını atmıştı: Hastaneye kaldırıldı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde ateş yaktığı balkondan eşyalarını yola atan kadın, polis ekibince ikna edildikten sonra hastaneye götürüldü.

Konyaaltı Caddesi'ndeki bir apartmanın 4. katındaki dairenin balkonunda ateş yakan M.A'nın, eşyalarını aşağıya attığını gören mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

ATEŞİ İFTAİYE EKİBİ SÖNDÜRDÜ

İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Caddeyi trafiğe kapatan polis ekibi, itfaiye merdiveniyle balkona çıktı. Polisin, kadını sakinleştirerek ikna etmesinin ardından balondaki ateş itfaiye ekibince söndürüldü.

Polislerin eşliğinde evinden çıkan kadın, gazetecilere, ısınmak istediği için ateş yaktığını söyledi.

Sağlık sorunları olduğu düşünülen M.A, sağlık ekibince Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

FOTOĞRAF 6
Avustralya'daki asit tüküren karıncalar yaşamı tehdit etmeye başladı
Batı Afrika ve Asya'ya özgü tehlikeli bir karınca türü Avustralya'da ekonomik felaketi tetiklemeye başladı ve ulusal çapta yayılması yüksek risk olarak kabul ediliyor.

FOTOĞRAF 17
Kiraladığı çorak arazilerde 16 bin ceviz fidanı yeşertti
Türkiye'nin farklı illerinde geçen yarım asırlık gurbet hayatı ve iş tecrübelerinin ardından memleketi Erzurum'da dönen Hamza Doğan, Şenkaya ilçesindeki çorak arazileri diktiği 16 bin ceviz fidanıyla yeşertti.

FOTOĞRAF 8
Toprak Dede’nin 'sabır çiçeği' 40 yıl sonra açtı
Yalova'daki Karaca Arboretumu'na TEMA Vakfı kurucusu merhum Hayrettin Karaca tarafından dikilen ve 'sabır çiçeği' olarak da bilinen agave 40 yıl sonra açtı.