CHP’li Adıgüzel Ayda üzerinden siyasi propaganda yaptı

İzmir'deki depremden 91 saat sonra 3 yaşındaki Ayda’nın canlı olarak çıkarıldığı Rıza Bey Apartmanı’nın, Bayraklı Belediyesi tarafından yıllar önce ‘riskli yapı’ olarak belirlendiği ve belediyenin buna dair belgeleri bakanlığa göndermediği ortaya çıkmıştı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, bu duruma değinmeden “Ayda’yı annesiz bırakanlara hesabını soracağız” ifadelerini kullandı.

Onursal Adıgüzel

İzmir'de yaşanan depremin ardından 91. saatte bir mucize gerçekleşti. Enkaz altından 3 yaşındaki Ayda Gezgin canlı olarak çıkarıldı. Ayda bebeğin annesi Fidan Gezgin’in ise cansız bedenine ulaşıldı. Ayda bebeğin canlı olarak çıkarılması tüm Türkiye’yi sevince boğarken, kısa süre sonra CHP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Ayda üzerinden siyaset yaptı.

GÜNDEM
91 saat sonra gelen mucize: 4 yaşındaki Ayda bebek enkaz altından sağ şekilde çıkarıldı

“Hesabını soracağız”

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Adıgüzel, “Ayda’yı annesiz bırakan düzen ile görülecek büyük bir hesabımız var. Önce yaralarımızı saracağız, ayağa kalkacağız ve hesabını soracağız” ifadelerini kullandı. Adıgüzel’in sözlerine vatandaşlar, “Bayraklı Belediyesi Başkanı ve ekibinden hesap sorun” diyerek tepki gösterdi.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/11/03/05/56/resized_855c6-39e8731ba.jpg

GÜNDEM
CHP'li Tekin deprem üzerinden propaganda yaptı: Devlet kendi binalarını koruyamıyor

GÜNDEM
CHP'li yandaş gazeteci Üküş'ten İzmir depremi yorumu: AK Parti felakete sürüklüyor