Çukurova Belediyesi'nde silahlı saldırı

Adana'da Çukurova Belediyesine silahla giren zabıta memuru, zabıta müdürü, komiseri ve amirini yaraladı. Zabıta müdürü Cengiz Aydoğdu ile zabıta komiseri Habil Aykan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırı anı ise güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.

Haber Merkezi AA IHA
Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Adana'da zabıta memuru A.A, henüz belirlenemeyen nedenle, emekli emniyet müdürü olan zabıta müdürü Cengiz Aydoğdu, zabıta komiseri Habil Aykan ve zabıta amiri Kenan Özdemir'i yaraladı.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Saldırının ardından dışarı çıkıp başına silah dayayan şüpheli A.A, polis ekiplerince ikna edilerek gözaltına alındı.

Olayla ilgili bir Cumhuriyet başsavcısı vekili ile bir savcının görevlendirildiği öğrenildi.

2 kişi hayatını kaybetti

Zabıta memurunun silahlı saldırısı sonucu yaralanan zabıta müdürü Cengiz Aydoğdu ile zabıta komiseri Habil Aykan hayatını kaybetti.

Çukurova Belediyesi'nde silahlı saldırı anı anbean kamerada
ADANA'nın merkez Çukurova Belediyesi'nde amirliği alındıktan sonra zabıta memuru olarak çalışmaya devam eden Ahmet Altuğ, tartıştığı Zabıta Müdürü Cengiz Aydoğdu ile 2 zabıta memurunu kurşun yağmuruna tuttu. Olayda ağır yaralanan 3 kişiden, eski emniyet müdürü olduğu öğrenilen Zabıta Müdürü Cengiz Aydoğdu ile Zabıta Komiseri Habil Aykan hastanede öldü. Kenan Özdemir'in tedavisi sürerken, bahçeye çıkarak tabancasını çenesine dayayan saldırgan Altuğ, yaklaşık yarım saat süren ikna çabaları sonucunda teslim oldu. Olay anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Külçe altın diye parke taşı sattılar