Cumhurbaşkanı Erdoğan AB Komisyonu Başkanı Leyen ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile telefonda görüştü. İkili görüşmede, İdlib başta olmak üzere, Suriye'de rejimin gerçekleştirdiği saldırılar ve sebep olduğu insani kriz tüm boyutlarıyla ele alındı.

Haber Merkezi AA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile telefonda görüştü.

  • İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan ile Ursula von der Leyen görüşmesinde, İdlib başta olmak üzere, Suriye'de rejimin gerçekleştirdiği saldırılar ve sebep olduğu insani kriz tüm boyutlarıyla ele alınarak, çözüm noktasında atılabilecek ortak adımlar üzerinde duruldu.

Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye krizinde çözüm için uluslararası toplumun daha fazla sorumluluk alması gerektiğini vurguladı.

Kahraman Mehmetçik rejim güçlerine ait helikopteri böyle vurdu
Kahraman Mehmetçik İdlib'de, kendilerini ateş altına alan rejim helikopterini tam isabetle vurdu. Ortaya çıkan görüntülerde bölgede görev yapan askerler, başarılı atış sonrasında silah arkadaşlarını tebrik ediyor ve 'sığınaklara girin' uyarısı yapılıyor.

İdlib'de rejim saldırısı: 1 askerimiz şehit oldu 2 askerimiz yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib diplomasisi

Müslüman Kardeşler'den İdlib şehitleri için taziye mesajı: Türkiye tek başına mazlum halkı savunuyor