Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sakarya'da valilik ve belediye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Haber Merkezi AA
Sakarya Valisi Kaldırım ile Cumhurbaşkanı Erdoğan.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen "Sakarya Acil Durum Hastanesi, Büyükşehir Yatırımları ve Eğitim Yatırımları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni"nin ardından Valilik ve Belediyeye ziyarette bulundu.

Ziyaretlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce karşıladı.

Erdoğan, Kaldırım ve Yüce'den kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 203 projenin açılışını gerçekleştirdi: Bay Kemal sen bunlardan anlar mısın?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Saldırıların amacı AK Parti'yi devirmek değil asıl amaç Türkiye'yi malum güç odaklarına tekrar bağımlı hale getirmek
Sakarya'da toplu açılış töreninde konuşa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Ülkemizin son sekiz dokuz yıldır yaşadığı kesintisiz saldırının sebebi sadece AK Parti'yi sadece Cumhur İttifakı'nı sadece Tayyip Erdoğan'ı devirmek değildir. Asıl amaç Türkiye'yi malum güç odaklarına tekrar bağımlı hale getirmek' şeklinde konuştu.

"Bunlar her toplantıda bir sonraki toplantıyı kimin evinde yapacaklar onu konuşuyor başka bir şey yok"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Malum altılı masa var. Bunlar her toplantıda bir sonraki toplantıyı kimin evinde yapacaklar onu konuşuyor. Başka bir şey yok. '