Dayısı dehşeti yaşattı: Sonun Başak Cengiz gibi olacak

Ş.A.’nın hayatı, aynı binada oturan dayısı Zafer Duran’ın zorbalığıyla kâbusa döndü. Kılıç ve silahla evi basan dayısının “Sonun Başak gibi olacak” diyecek kadar ileri gitmesi, genç kadını canına kıyacak noktaya getirdi.

Zafer Duran (58) ve Ş.A. (30).

İstanbul Kağıthane'de annesiyle birlikte yaşayan işitme engelliler eğitmeni Ş.A. (30), 3 yıl önce babasını kaybetti. Aile apartmanında ikamet eden genç kadının dayısı Zafer Duran (58) da aynı binada yaşıyordu. İddiaya göre Ş.A.'nın hayatı, 3 yıl önce babasının ölümüyle kabusa dönüştü.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2021/12/13/09/02/resized_b21fc-effe80a0h6ee7vuu9ui73zszqpf5ya.webp

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ş.A'nın yıllar süren kabustan kurtulması talihsiz bir şekilde, genç mimar Başak Cengiz'in 9 Kasım'da Ataşehir'de samuray kılıcıyla katletilmesinden sonra oldu.

Gözaltına alınan Zafer Duran'ın evinde, temizlik kovasına sakladığı silah, bıçak, uyuşturucu madde ile çok sayıda boş ve dolu mermi kovanı bulundu. Hakim karşısına çıkan ve kendisine iftira atıldığını ileri süren dayı, "öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.

Sabah gazetesinden Dilek Yaman Demir'in haberine göre, olayla ilgili konuşan Ş.A., "Yıllar önce kadın cinayetlerinin yer aldığı haberleri okuduğumda, 'Gitsinler şikayetçi olsunlar' derdim. Başıma gelince o kadar kolay olmadığını anladım" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
Domuz bağlı cinayet: Başına çuval geçirip katlettiler

GÜNDEM
Aydın'da feci olay: Isınmak için sığındıkları evde yanarak can verdiler

GÜNDEM
Maltepe sahilinde kayalıklara sıkışmış erkek cesedi bulundu