Define ararken göçükte öldü

Trabzon'un Arsin ilçesinde, define için kaçak kazı yapan Ömer Kalyoncu (33), girdiği dehlizde meydana gelen göçükte hayatını kaybetti.

Haber Merkezi DHA
Define ararken göçükte öldü.

Trabzon'un Arsin ilçesinde, define için kaçak kazı yapan Ömer Kalyoncu (33), girdiği dehlizde meydana gelen göçükte hayatını kaybetti.

DEHLİZDE GÖÇÜK MEYDANA GELDİ


Olay, dün akşam ilçeye bağlı Elmaalan Mahallesi kırsalında meydana geldi. Sarp arazide define aramak için kaçak kazı yapan Ömer Kalyoncu'nun girdiği dehlizde göçük meydana geldi. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yıkıntıda çalışma başlatan ekipler, Kalyoncu'ya güçlükle ulaştı. Yapılan kontrolde, Ömer Kalyoncu'nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Alanda, define aramada kullanılan materyaller de ele geçirildi. Jandarma ekipleri ise kazı yapılan alanı kapatarak önlem aldı.

FOTOĞRAF 7
50 yıllık gelenek: Balıkesir'de vatandaşlar oruçlarını siren sesiyle açıyor
Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde, 50 yıllık bir gelenek sürdürülerek iftar vaktinde top yerine siren sesiyle oruçlar açılıyor.

FOTOĞRAF 11
Tezgahtaki fiyatlar cep yakıyordu: Patates soğana mecburi indirim geliyor
Pazar tezgahları, manav ve zincir marketlerde sebze meyve fiyatlarını gören vatandaşın isyanı, yetkilileri harekete geçirdi. Kilosu 2 liradan satılan patatesin etiketi halde 8, pazarda ise 10 lirayı geçti. Don nedeniyle mahsulün gecikmesini fırsat bilenler ise her zaman olduğu gibi stokçuluğa başladı. Ancak uzmanlar, sıcaklıkların artmasıyla patateste çillenme olacağı için stokçuların ürünleri mecburen piyasaya süreceğini, etiket fiyatlarında büyük düşüş yaşanacağını söyledi.

FOTOĞRAF 24
İki çocuğun hayatını kaybetmesiyle başlayan düğme koleksiyonu sergiye dönüştü: Erdoğan'ın ve sanatçıların düğmeleri de var
Bursa'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve sanatçıların da düğmelerinin bulunduğu sergi hikayesiyle ziyaret edenleri hüzünlendiriyor.