Doktor saldırıya uğradı

Ordu’nun Ünye ilçesinde özel bir hastanede görevli olan doktor, "Kendi hastalarıyla ilgilenmiyor" iddiası ile hasta yakınları tarafından saldırıya uğradı.

Haber Merkezi İHA
Doktor hasta yakınları tarafından saldırıya uğradı

Ordu’nun Ünye ilçesinde özel bir hastanede görevli doktor, iddiaya göre hasta yakınlarının saldırısına uğradı.


Olay, ilçede bulunan özel bir hastanede gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, hasta yakını olan N.A ve N.C.A olan baba ile oğul ve acil serviste görevli doktor K.G. ile "Kendi hastalarıyla ilgilenmiyor" diyerek tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba ve oğul iddiaya göre görevli doktora yumruklarla saldırdı. Olayın büyümesiyle hastane güvenliği ve çevredekiler müdahale ederek tarafları ayırdı.


Olay yerine çağrılan polis ekipleri baba ve oğlu gözaltına alırken, şiddet gören doktor ise tedavi altına alındı.
Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

D-100 Karayolu'nda şerit kavgası: İETT şoförü otomobili tekmeledi
D-100 Karayolu'nda iddiaya göre uzun süre şeridi paylaşamayan İETT otobüsü şoförü ve otomobil sürücüsü arasında tartışma çıktı. Araçtan inen otobüs şoförü otomobile tekme attı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Adana'da sokak ortasında silahlı kavga: Duvarları siper alıp çatıştılar

FOTOĞRAF 7
'Kalabalıkta beklemeyelim' uyarısı yapan doktora yumruklu saldırı
Isparta Şehir Hastanesi Acil Servis bölümünde görevli doktor kalabalık yapılmaması için uyarıda bulununca bir hasta yakını tarafından darp edildi. Olay sonrası darp raporu alan doktor saldırgandan şikayetçi oldu. Saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.