EGM yasal işlem başlattı: Deprem beklendiği yönünde provokatif paylaşım yapanlar hakkında işlem yapılacak

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), deprem beklendiği yönünde sosyal medyada provokatif paylaşım yapan hesap yöneticileri hakkında yasal işlem başlatıldığını duyurdu.

Haber Merkezi DHA
Deprem beklendiği yönünde provokatif paylaşım yapan hesap yöneticileri hakkında yasal işlem başlatıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), deprem beklendiği yönünde sosyal medyada provokatif paylaşım yapanlara ilişkin açıklama yayımladı.

EGM, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan yeni bir deprem beklendiği yönündeki dezenformasyon içerikli provokatif paylaşımlara itibar etmeyiniz. Bu ve benzeri paylaşım yapan hesap yöneticileri hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

Düzce'de en büyüğü 4.3 olmak üzere 160 artçı deprem meydana geldi

Düzce'de eğitim öğretime yarın da ara verildi

Bakan Soylu deprem bölgesindeki incelemeleri sonrası konuştu: Milletimizden hiçbir şeyi eksik bırakmayız

FOTOĞRAF 22
Depremi hissedenler o anları anlattı: Kıyamet kopuyor sandım
Sakarya'nın Karasu ilçesinde 5.9 büyüklüğündeki depremi hisseden vatandaşlar o anlattı. Depremden kısa bir süre önce hava almak için dışarıya çıktığını söyleyen vatandaş, "Rüyamda bir sıkıntı gördüm, aşağıya indim. 5 dakika bile olmadan ses duyuldu. Ben kıyamet kopuyor sandım. Yukarıya çıktım baktım, kontrol ettim. Yere televizyonum düşmüş, çatal, kaşıklarım düşmüş" dedi.

FOTOĞRAF 7
Deprem nedeniyle Düzce Adliyesi'nde hasar meydana geldi
Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Düzce Adliyesi'nde hasar meydana geldi.

FOTOĞRAF 20
Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem: İstanbul’da hissedildi vatandaşlar sokağa çıktı
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğünde deprem İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa, ve İzmir'e kadar geniş bir alanda hissedildi. Sarsıntıyı hisseden İstanbullular, korku içinde sokağa çıktı.