Eller Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu için semaya kalktı

Yurdun dört bir yanında camilerde Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu için selalar okundu, tekbirler getirildi ve dualar edildi.

Binlerce vatandaş, İsrail zulmünün sona ermesi için dua etti.

Haber Merkezi İHA
Eller Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu için semaya kalktı.

Öğle ezanının ardından tüm camilerde Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu için selalar okundu, tekbirler getirildi ve dualar edildi.

SELALAR OKUNDU

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın ülke genelindeki tüm camilerde öğle ezanının ardından İsrail terörüne maruz kalan Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu için selalar okunacağının açıklanmasının ardından eller Mescid-i Aksa için semaya kalktı.

ELLER SEMAYA FİLİSTİN İÇİN KALKTI

Öğle ezanından sonra tüm camilerde okunan selaların ardından tekbirler getirilip dualar edildi. Binlerce vatandaş, İsrail zulmünün sona ermesi için dua etti.

FOTOĞRAF 10
İşgalci İsrail güçlerinin Filistinlilere karşı kullandığı bombaların kapsülleri avluyu kapladı
İşgalci İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'da bulunan Filistinlilere ses, gaz ve göz yaşartıcı bombalarla saldırmıştı. Çatışmaların öğle saatlerine doğru bir süre durmasıyla, Filistinliler avluda temizlik yaptı. Temizlik esnasında, ses, gaz ve göz yaşartıcı bombaların kapsülleri tek bir noktada toplanırken, İsrail güçlerinin şiddetini de gözler önüne serdi.

FOTOĞRAF 19
Kudüs'te Müslümanların çığlıkları yankılanıyor: Filistinliler Aksa için direniyor
İsrail işgali altındaki Doğu Kudüs'te sabah namazını Mescid-i Aksa'da kılan binlerce Filistinli, işgalci Yahudilerin baskınını önlemek için nöbet tuttukları sırada İsrail güçlerinin saldırısına uğradı. Sabah namazını Mescid-i Aksa'da kılan binlerce Filistinli, namazın ardından Mescid-i Aksa'nın avlusunda tekbirler getirdi. İsrail polisi, Filistinlilere gaz bombası ve ses bombasıyla saldırdı.