FETÖ üyesi Yunanistan’a kaçarken yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmaktan hakkında işlem yapılan şahıs Yunanistan’ın Sisam Adası’na yasadışı yollardan geçmek isterken yakalandı.

Haber Merkezi İHA
FETÖ üyesi Yunanistan’a kaçarken yakalandı

Aydın İl Jandarma Komutanlığı’nın terör suçlarının işlenmesine engel olmak, bu suçları işleyen terör örgütleri ve mensuplarıyla, bunlara yardım ve destek sağlayan, ilişki içinde bulunan veya terör suçu niteliğindeki suçlara karışan kişi ya da grupları tespit etmek amacıyla yürütülen çalışmalar aralıksız sürüyor.


Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmaktan hakkında işlem yapılan İ.Z. isimli şüpheli Yunanistan’ın Sisam Adası’na geçmek isterken Kuşadası ilçesinin Sazlık Mahallesi’nde jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAF 9
Bartın'da FETÖ'nün gıda deposu ele geçirildi: Market gibi dizayn etmişler
Bartın'da düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerin cezaevinden çıkan FETÖ üyelerine ve ailelerine yardım yaptığı depo ele geçirildi. Depoda tıpkı bir markette olduğu gibi temizlikten gıda ürünlerine kadar ürünlerin raflara konulduğu, ihtiyaç duyulan her şeyin depodan örgüt üyelerine verildiği tespit edildi.

FOTOĞRAF 11
Akıncı Üssü'nde yapılan aramada bulundu: FETÖ'nün darbe planı valizden çıktı
Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe hazırlıkları kapsamında bombalanacak kamu kurumları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te konakladığı otelin işaretlenmiş uydu görüntüleri ve darbe girişimde yer alacak isimlerin görev dağılımının olduğu el yazısı notlar, darbe girişiminden yaklaşık iki hafta sonra Akıncı Üssü'nde yapılan aramada mavi renkli valiz içerisinde bulundu.

FOTOĞRAF 12
FETÖ'nün karanlık yapılanmasını anlatan 15 Temmuz belgeseli 'Mahrem' bu akşam TRT 1'de
TRT 1, FETÖ'nün karanlık mahrem yapılanmasını, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) sızma faaliyetlerini ve 15 Temmuz hain darbe girişimine giden süreçteki bilinmeyenleri ekranlara getirmeye hazırlanıyor. Örgüt üyelerinin ilk kez açık kimlikle verdikleri röportajlara, yaşanmış olaylara ve belgelere yer veren drama belgesel “Mahrem”, ilk ve ikinci bölümüyle bu akşam saat 20.00'da (14 Temmuz Çarşamba) TRT 1'de izleyici karşısına çıkacak. 10 bölümden oluşan "Mahrem" üçüncü ve dördüncü bölümüyle ise 15 Temmuz'da saat 20.00'de TRT 1 ekranlarına gelecek. İşte belgeselin yapımcılığını üstlenen Halis Cahit Kurutlu'nun ağzından 'Mahrem' hakkında merak edilenler...