Acı çeken hastayı sosyal medyada paylaşmıştı: Acımasız sekreter görevden alındı

Giresun'da, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başhekim sekreteri Gülsen K., bir hastanın acı çektiği anlarda koltuğa uzandığı görüntülerini kayda aldı, sosyal medya platformunda şarkı ekleyerek paylaştı. Tepki çeken paylaşım sonrası görevden alınan sekreter hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi DHA
Acı çeken hastayı sosyal medyada paylaşmıştı.

Olay, 13 Ocak'ta Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi. Başhekim sekreteri Gülsen K., bir hastanın acı çektiği sırada koltukta yattığı anları cep telefonu kamerası ile kayda aldı. Sekreter, görüntüleri bir sosyal medya platformunda eklediği, 'bonzai adamı bozayi' şarkısı ile paylaştı. Tepki çeken paylaşım üzerine görevden alınan sekreter hakkında adli ve idari soruşturma başlattı. Gülsen K. ise sosyal medya platformundaki paylaşımını tepkiler üzerine kaldırdı.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA


Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut tarafından konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanemizde başhekim sekreteri olarak görev alan ve ilgili videoyu paylaşan çalışanımız hakkında soruşturma başlatılmış olup başhekimlikteki görevine son verilmiştir. Olay 13 Ocak 2022 tarihinde vuku bulmuş olup, yoğun kar yağışı nedeniyle köyüne ulaşım sıkıntısı yaşayan amcamız hasta nakil aracımızla sağlık ekiplerimizce sağ salim köyüne ulaştırılmıştır" denildi.

FOTOĞRAF 11
Hırsızı öldürdükten sonra tutuklanan ev sahibi anlattı: Kapıyı açtığımda pantolonu inikti
Kocaeli'de, tersane işçisi Osman Karatoprak'ın (24) hırsızlık amacıyla evine giren Murat Yarar'ı (36) bıçaklayarak öldürdükten sonra tutuklandı. Ev sahibi Osman Karatoprak ifadesinde, sabah kahvaltı yaptığı sırada yatak odasından sesler geldiğini, masada bulunan tavayı ve bıçağı alıp odaya yöneldiğini, kapıyı açtığımda pantolonu inik vaziyette bir erkek şahsın halıya işediğini gördüğünü belirterek sonrasında yaşananları anlattı. Osman Karatoprak'ın (24) annesi Maşallah Karatoprak da oğlu ve karşı tarafın ailesi için üzüldüğünü söyleyerek, "Oğlum kendini savunmasaydı ölecekti, acı çekiyorum" dedi.

FOTOĞRAF 7
Yaban hayatı için yola çıktılar: Mahsur kalan şahsı kurtardılar
Tokat'ta yaban hayatı için doğaya yem bırakmak için yola çıkan ekipler karlı yolda mahsur kalan sürücünün imdadına yetişti.

FOTOĞRAF 21
Tek katlı evler ve yön levhaları kardan kayboldu
Bitlis'te günlerdir yağan kar yağışı nedeniyle tek katlı evler ve yön levhaları kardan kayboldu.

FOTOĞRAF 10
Annesinin ’Komşu Hasan gibi olamaz mısın?’ sözüyle bu mesleğe başladı: 33 yıldır devam ediyor
Kocaeli'de işsiz kaldığı dönemde annesinin, 'Oğlum resim çiziyorsun, komşu Hasan gibi olamaz mısın? Sen de resim yap' sözüyle ressamlığa başlayan Erdoğan Demirkol, 33 yıldır seyyar ressamlık yapıyor. Hobisini mesleğe dönüştüren Demirkol, aynı zamanda Tekin Akmansoy, Demet Akalın, İbrahim Tatlıses ve futbolcu Capone gibi birçok ünlünün canlı resmini de çizdi.