CHP'de taciz iddialarının ardı arkası kesilmiyor: Giresun İlçe Başkanı Necmi Sıbıç'ın evli kadınları taciz ettiği öne sürüldü

Son dönemde taciz ve tecavüz haberleriyle sürekli gündemde kalmayı başaran CHP'de skandallar furyasına bir yenisi daha eklendi. CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç'ın evli kadınları taciz ettiği öne sürüldü. Taciz iddiası, CHP'li Sıbıç'ın eşinden geldi. Sıbıç'ın eşi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda CHP'li İlçe Başkanının evli kadınla cinsel içerikli mesajlarını ve uygunsuz görüntülerini paylaştı.

Necmi Sıbıç

Uzun süredir adı sürekli vakalarıyla anılan CHP'de skandallara bir yenisi daha eklendi. CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç'ın evli kadınları taciz ettiği iddia ediliyor.

GÜNDEM
Cinsel saldırıdan tutuklanan CHP'li yönetici hakim karşısında: Dövdüm ama tacizde bulunmadım

İddia Sıbıç'ın eşinden geldi

GÜNDEM
CHP'nin iki numarası Karabıyık: Taciz ve tecavüzlerle ilgili bize belge gelmedi

GÜNDEM
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu taciz-tecavüzlere 56 gündür sessiz neden konuşmuyor?

Kılıçdaroğlu ve yönetim 'yine sessiz'

Ortaya atılan iddialar karşısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yönetiminin nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor. Daha önce de birçok taciz ve tecavüz iddialarına karşı sessizliğini koruyan CHP yönetimi ve Kılıçdaroğlu bu iddialar karşısında yine sessiz kalmayı tercih etti.

GÜNDEM
CHP Milletvekili Sera Kadıgil: CHP’de taciz ve tecavüz tabii ki olacak