Kadir Şeker kurtarmaya çalıştığı kadın için hapis yatıyor: O ise 900 gram uyuşturucuyla yakalandı

Konya'da polis ekipleri, sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldüren Kadir Şeker'in yardım etmek istediği A.D'nin bulunduğu araçta 900 gram eroin ele geçirdi. Gözaltına alınan ve haklarında işlem başlatılan A.D. ile yanındaki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Fotoğraf: Arşiv / Kadir Şeker

Konya'da polis ekiplerinin operasyonunda, sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldüren Kadir Şeker'in kurtarmak istediği kadının bulunduğu araçta 900 gram eroin ele geçirildi.

GÜNDEM
Bugüne kadar yapılmış en titiz soruşturma: Kadir Şeker iddianamesinde sona gelindi

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 900 gram eroin maddesi bulundu.

GÜNDEM
Kadir Şeker'e 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi

Konuya ilişkin araçta bulunan, kamuoyunda "Kadir Şeker olayı"nda maktulün kız arkadaşı olarak bilinen A.D. ile M.H. gözaltına alındı.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/11/30/09/52/resized_b4236-60b2a165kadirinavukatitutuklulugaitirazetti9232dhaphoto25e429cf46b7f8215616.jpg

GÜNDEM
Kadir Şeker, duruşma öncesi avukatına: Yine olsa yine yardım ederdim

A.D. ve yanındaki şüpheli hakkında "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan işlem başlatıldı.

GÜNDEM
Kadir Şeker’in kurtardığı kadın eroinle yakalandı

Tutuklandılar

Konya'nın Karatay ilçesinde araçta 900 gram eroinle yakalanan Ayşe Dırla ile Murat Hanlı yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi. Ayşe Dırla ilk ifadesinde Murat Hanlı ile dini nikahla birlikte yaşadıklarını belirterek, ''Murat benim imam nikanlı eşim. Onunla birlikte yaşıyoruz. Uyuşturucuyla bir ilgim yok. Ben uyuşturucu kullanmıyorum. Murat uyuşturucu bağımlısı. Uyuşturucu yukullanmak için aldı'' dediği öğrenildi.

900 gram eroinle yakalanan Ayşe Dırla (35) ve yanındaki dini nikahla birlikte yaşadığını söylediği Murat Hanlı (26), çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

GÜNDEM
Kadir Şeker davasında yeni gelişme: Avukatları 12,5 yıl hapis cezasına itiraz etti

GÜNDEM
Kadir Şeker davasında yeni gelişme: Öldürülen Özgür Duran'ın ailesinden 12,5 yıl hapis cezasına itiraz