Köpek saldırısı ağır yaraladı

Adıyaman’da bir kişi, yiyecek vermek istediği komşusunun köpeği tarafından saldırıya uğrayarak yaralandı

Haber Merkezi İHA
Köpek saldırısı ağır yaraladı.

Yaralı kişi ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkeze bağlı Uğurca köyünde yaşayan 50 yaşlarındaki Sait Işık, köydeki bir komşusunun köpeğine yiyecek vermek istedi.

Bu esnada çoban köpeği boynundaki zinciri kopararak Sait Işık’ın üzerine atladı. Yüzünden, başından ve bacaklarından yaralanan Sait Işık’ın yardımına köylüler yetişti. Daha önceden yaşadığı gırtlak kanseri hastalığından dolayı konuşamayan Sait Işık için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Sait Işık, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Işık’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Aksaray'da köpek saldırısına uğrayan küçük Fevvaz yaralandı
Aksaray'da Suriye uyruklu Neof İdris (26), köpeğini beslediği sırada yanlarına gelen başka bir köpek, yeğeni Fevvaz El İdris'e (6) saldırıp, başından ve karnından ısırdı. Dayısının müdahalesiyle köpeğin saldırısından kurtarılan küçük Fevvaz hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Fevvaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve bir süre gözlem altında tutukluktan sonra taburcu edileceği belirtildi.

İzmir'de köpeğin küçük kıza saldırma anı kameraya yansıdı
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir köpeğin 6 yaşındaki kız çocuğuna ve olaya müdahale eden esnafa saldırma anı güvenlik kameralarınca kaydedildi. Köpeğin çocuğun peşinden koştuğunu gören çevredeki esnaf, kızı kurtarmak için müdahale etti. Esnafın müdahalesi sonucu kız çocuğu köpeğin saldırısından küçük sıyrıklarla kurtuldu, olayda 2 esnaf köpek ısırması sonucu yaralandı. Küçük çocuk ve esnaflar, Kemalpaşa Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Köpek ise çevredekilerce kontrol altına alındıktan sonra olay yerine çağrılan Kemalpaşa Belediyesi ekipleri tarafından barınağa götürüldü. Hayvanın sahibine ulaşılamazken veteriner hekimler köpeği gözlem altına aldı.

Köpeklerin saldırısında kolunu kaybeden kadın yaşadığı korku dolu anları anlattı
Trabzon'un Of ilçesinde, evinin yakınında 1'i pitbull, 2'si Alman kurdu 3 köpeğin saldırısına uğrayan ve sol kolu dirseğinden kesilen, vücudunda yaralar bulunan Huriye Kaya (57), 6 ameliyat geçirdikten sonra taburcu oldu. Sokağa yalnız çıkmaya korktuğunu söyleyen Kaya, sorumluların cezalandırılmasını istedi.