Mardin’de PKK/KCK operasyonu: Dört terörist tutuklandı

Mardin'de terör örgütü PKK/KCK ile Suriye uzantısı YPG/PYD’ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 4’ü, tutuklandı.

Haber Merkezi DHA
Mardin

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele, İstihbarat ve Özel Harekat Şube müdürlükleri ile Kızıltepe Terörle Mücadele Grup Amirliği'nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarda, ele geçirilen dokümanlarda PKK/KCK terör örgütü ve Suriye yapılanması YPG/PYD ile irtibatlı oldukları belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.

Örgütsel faaliyetlerde bulunduklarına dair haklarında aranma kaydı, ifade ve teşhis bulunan şüphelilere yönelik operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli ise serbest bırakıldı.

Halk TV'de Şirin Payzın'dan Davutoğlu'na: Böyle bir özgüven nereden geldi?
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun sözlerini eleştiren gazeteci Şirin Payzın, 'Davutoğlu şu anda anketlerde yüzde bir. Yüzde birlik bir partinin genel başkanı olarak konuşmak durumunda. Ama anladığımız kadarıyla Sayın Davutoğlu hala kendisini AK Parti'nin içindeki Başbakan sıfatıyla görerek konuşuyor' dedi.

Kayseri'de düğünde maganda cinayetine 15 gözaltı
Kayseri'nin Develi ilçesinde, açık havada düzenlenen düğünde tabanca ile açılan ateşle vurulup hayatını kaybeden Mehmet Karabacak'ın ölümüyle ilgili soruşturmada 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada çok sayıda silah ele geçirildi.

Kaçak göçmenleri taşıyan minibüs kaza yaptı: 21 yaralı
Ankara'da kaçak göçmenleri taşıyan minibüs, önce kaza yapan bir otomobile ardından bariyerlere çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada 21 kişi yaralanırken, iddiaya göre durumu iyi olan bazı göçmenlerin olay yerinden kaçtıkları belirtildi.