Mersin merkezli iki ilde terör operasyonu: Yedi gözaltı

Mersin merkezli 2 ilde, PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyonda, milis/iş birlikçi faaliyetlerde bulunduğu belirlenen 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Haber Merkezi DHA
Mersin merkezli PKK/KCK operasyonu.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, PKK/KCK terör örgütü adına milis/iş birlikçi faaliyet yürütenler olduğunu belirledi.

Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Mersin ve Şırnak'ta jandarma ekiplerince belirlenen 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Çok sayıda ekibin katıldığı operasyonda, terör örgütü içinde silahlı faaliyet yürüterek örgüt adına milis/iş birlikçi faaliyetlerde bulunduğu saptanan 7 kişi, yakalanarak gözaltına alındı.

Evlerde yapılan aramalarda ise çok sayıda dijital malzeme ve dokümana el koyuldu. Operasyonla ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor.

Kırgızistan'ın FETÖ bağlantılı Eğitim ve Bilim Bakanı Beishenaliev'in rüşvet alırken suçüstü yakalandığı anların görüntüleri ortaya çıktı

Bağcılar-Kabataş tramvay hattında korku dolu anlar
Bağcılar-Kabataş tramvay hattı Laleli mevkiinde 6 yaşındaki çocuğun tramvaya tutunarak yaptığı yolculuk, cep telefonu kamerasına yansıdı. Yürekleri ağza getiren görüntülerde çocuğun tramvayın durmasını bile beklemeden ayaklarını sarkıtarak indiği görüldü.

FOTOĞRAF 7
Sultanbeyli’de yanan fabrikadaki hasar gün ağarınca ortaya çıktı
Sultanbeyli'de çelik tencere üretimi yapan fabrikanın deposunda dün akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Gece boyu devam eden yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı. Alevlere teslim olan fabrikadaki hasarın boyutu gün ağarınca gözler önüne serildi.