Meteoroloji il il sıralayıp uyardı: İşte kuvvetli yağış ve tipi beklenen iller

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü, perşembe günü Diyarbakır'ın da içinde bulunduğu 6 il için ‘kuvvetli sağanak' uyarısında bulundu. Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, perşembe günü bölgede beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların sabah saatlerinden itibaren Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak çevreleri ile Şanlıurfa'nın kuzey ve doğusu, Mardin'in doğu ilçelerinde kuvvetli olacağının tahmin edildiği belirtildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü, perşembe günü Diyarbakır'ın da içinde bulunduğu 6 il için ‘kuvvetli sağanak' uyarısında bulundu.

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, perşembe günü bölgede beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların sabah saatlerinden itibaren Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak çevreleri ile Şanlıurfa'nın kuzey ve doğusu, Mardin'in doğu ilçelerinde kuvvetli olacağının tahmin edildiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kuvvetli yağışlara bağlı olarak meydana gelebilecek sel, su baskını, kuvvetli rüzgar, kar yağışı beklenen yerlerde tipi ile ulaşımda aksamalar ve çığ riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

ÖZGÜN
Yarın hava nasıl olacak? 17 Mayıs Meteoroloji yarınki hava durumu tahminleri

ÖZGÜN
Van'da kar ve sağanak etkili oldu: 11 ilçede eğitime 1 gün ara verildi

ÖZGÜN
Ankara'ya lapa lapa kar geliyor! Meteoroloji saat verdi