Muş'un Şenyayla kırsalında yaralanan asker helikopter ile tahliye edildi

Muş'un Şenyayla kırsalında icra edilen operasyon esnasında düşme sonucu yaralanan Jandarma Komandonun, helikopter ile tahliye edilme anının görüntüleri paylaşıldı.

Haber Merkezi DHA
Jandarma Komandonun, helikopter ile tahliye edilme anının görüntüleri paylaşıldı.

Jandarma Genel Komutanlığı sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, Muş Şenyayla’da bugün başlayan Eren Kış-11 Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Operasyonuyla ilgili bilgi paylaştı.

Komutanlık tarafından yapılan paylaşımda: "Muş İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevliyken operasyon esnasında düşme sonucu yaralanan jandarma komandomuzun tahliyesini jandarma havacılarımız yaptı" notuna yer verdi.

FOTOĞRAF 10
Kapalı yolu fark etmedi aracıyla metrelerce takla attı: Bir ölü üç yaralı var
Diyarbakır'ın Bismil ilçesi istikameti TRT köprüsü kavşağı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün kapalı yolu fark etmediği araç metrelerce takla atarak durabildi. Feci kaza sonrası emniyet kemerini takmayan kadın hayatını kaybederken, üç kişi ise ağır yaralandı.

FOTOĞRAF 9
Üç çocuktan film gibi hırsızlık: Çalıntı araçla 900 km yol gittiler
Ordu'da, bir oto galeriye giren S.Ö., E.K. ve A.Y. isimli çocuklar, çaldıkları otomobil ile gittikleri İstanbul'da yaklaşık bir hafta sonra yakalandı. İstanbul'da işlemleri tamamlanan çocuklar, polis ekiplerince Ordu'ya getirildi.

FOTOĞRAF 16
Zonguldak'taki kaza sonrası şaşırtan görüntü: Araç sahipleri gözlerine inanamadı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil, 2 otomobil ve bir hafif ticari araca çarptıktan sonra dördüncü otomobilin üstüne çıkarak asılı kaldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada, sürücü kaçtı. Savaş alanına dönen kaza yerinde gelen araç sahipleri gözlerine inanamadı.