Numan Kurtulmuş: İnsanlığı katleden İsrail derhal durdurulmalıdır

İsrail'in Mescidi Aksa'daki terör saldırılarına sert tepki gösteren AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Terör devleti İsrail sadece Mescid-i Aksa'yı işgal etmiyor bütün insanlığı da katlediyor. Sessiz kalarak bu alçaklığı seyreden uluslararası camiaya yazıklar olsun. Artık söz bitmiştir! İsrail derhal durdurulmalıdır!" dedi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
K Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Mescid-i Aksa'ya ve Filistinli yerleşimcilere yönelik terör saldırılarını sürdüren İşgalci İsrail'e sert tepki gösterdi. Twitter hesabından çağrıda bulunan Kurtulmuş, şunları söyledi:

"BU ALÇAKLIĞI SEYREDENLERE YAZIKLAR OLSUN"

"Terör devleti İsrail sadece Mescid-i Aksa'yı işgal etmiyor bütün insanlığı da katlediyor. Sessiz kalarak bu alçaklığı seyreden uluslararası camiaya yazıklar olsun. Artık söz bitmiştir! İsrail derhal durdurulmalıdır! Uluslararası kuruluşlar harekete geçip bu vahşeti durdurmalıdır."

İbrahim Kalın'dan Mescid-i Aksa açıklaması: Cumhurbaşkanımızın talimatıyla girişimlerimiz devam ediyor

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: İsrail'in alçakça ve zalim saldırılarına 'dur' demenin vaktidir

Mescid-i Aksa'nın yardım çığlığı: Ümmetin şerefi çiğneniyor, Selahaddin nerede?
Mescid-i Aksa Vakfı Müdürü Şeyh Ömer El-Kisvani, Harem-i Şerif'in hoparlörlerinden İslam dünyasına yardım çağrısı yaptı.
'Nerede Selahaddinler?' diye haykıran Mescid-i Aksa Vakfı Müdürü Şeyh Ömer El-Kisvani, Mescid-i Aksa'nın büyük bir saldırı altında olduğunu vurguladı.

Filistinli Sanatçı Afifi kendisini darp ederek gözaltına alan işgalci İsrailli askere gülümseyerek karşılık verdi
İsrail'in Kudüs'teki terör saldırılarına karşı başlayan protesto gösterilerine Filistinli Sanatçı Meryem Afifi destek verdi. Darp edilerek gözaltına alınan Afifi o anlarda hem işgalcilere hem de kameralara gülümseyerek mesaj verdi.



İşgalci İsrail güçleri Kıble Mescidi’ndeki Müslümanlara plastik mermi ve ses bombalarıyla saldırdı
İşgalci İsrail güçleri, Mescid-i Aksa'daki Kıble Mescidi içinde fanatik Yahudilerin baskınını önlemek için nöbet tutan Filisitinlilere, göz yaşartıcı gaz, plastik mermi ve ses bombalarıyla müdahale etti. Filistinliler, İsrail polisinin müdahalesine taş atarak karşılık verdi.

İsrailli işgalci Kudüs'te Filistinlileri arabayla ezip ateş açtı
Kudüs'te bir İsrailli işgalci dehşet saçtı. Saldırgan, Aslanlı Kapı'da aracıyla bir grup Filistinli vatandaşı ezdi. Ardından aracından inerek üzerlerine ateş açtı.




Filistinliler Mescidi Aksa'dan seslendi: Gel iki gözümüzün nuru Erdoğan özgürlüğümüze kavuştur
İsrail'in Mescidi Aksa'daki terör saldırılarının ardından Filistinliler direnişe başladı. Mescidi Aksa'nın önünde toplanan Filistinliler Türkiye'ye selam gönderip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı yaptı: Gel iki gözümüzün nuru Erdoğan özgürlüğümüze kavuştur.

Mescid-i Aksa’da İsrail’e direnen Filistinliler ‘Erdoğan’ sloganı atıyor
Mescid-i Aksa'da toplanan Filistinliler, işgalci İsrail güçlerinin şiddetini protesto ettiler. Bir aktivist canlı yayında görüntü paylaşırken arkasındaki kalabalık Mescid-i Aksa önünde 'Erdoğan ve Türkiye' sloganları attı.