Ölüm bile onları ayıramadı: 5 gün arayla vefat ettiler

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde kalp yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden eşinin ardından 5 gün sonra böbrek yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. Akyazı ilçesi İnönü Mahallesinde yaşayan 83 yaşındaki Ramazan Başaran kalp yetmezliği sebebiyle 2 Eylül’de hayatını kaybetti. Böbrek yetmezliği sebebiyle tedavi gören ve eşinin cenazesine katılamayan Emine Başaran ise 5 gün sonra hayatını kaybetti.

Haber Merkezi İHA
Ramazan Başaran- Emine Başaran

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde kalp yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden eşinin ardından 5 gün sonra böbrek yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti.
Akyazı ilçesi İnönü Mahallesinde yaşayan 83 yaşındaki Ramazan Başaran kalp yetmezliği sebebiyle 2 Eylül’de hayatını kaybetti. Böbrek yetmezliği sebebiyle tedavi gören ve eşinin cenazesine katılamayan Emine Başaran ise 5 gün sonra hayatını kaybetti. Başaran, ikindi namazı sonrasında kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecek.

FOTOĞRAF 8
Sakarya'da sarmaşıkların arasında saklı kalmış 800 yıllık tarih
Sakarya'nın Ferizli ilçesinde 12. veya 13. yüzyıllarda Bizanslılar tarafından inşa edildiği düşünülen Seyifler Kalesi, yaklaşık 800 yıldır sarmaşıkların arasında kendini saklayarak tarihe tanıklık ediyor.

Sakarya'da sağanak etkili oluyor
Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde sabahın erken saatlerinde etkili olan sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Aniden bastıran sağanak nedeniyle araçlar trafikte dikkatli ilerlerken, bazı vatandaşlar yağışın dinmesini bekledi. Yağış nedeniyle su birikintilerinin oluştuğu yerlerde ekiplerce çalışma başlatıldı.