Sulama kanalına düşen 4 yaşındaki çocuktan acı haber: Cansız bedenine altı saat sonra ulaşıldı

Sakarya’nın Geyve ilçesinde dedesiyle su kanalına hayvan otlatmaya giden ve kanala taş attığı sırada suya düşüp kaybolan 4 yaşındaki çocuğun cansız bedeni yaklaşık 6 saat sonra suda sürüklenirken bulundu.

Haber Merkezi İHA
Sulama kanalına düşen 4 yaşındaki çocuğun cansız bedenine 6 saat sonra ulaşıldı

Olay, Geyve ilçesi Bozören Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 4 yaşındaki Ömer Ali Dişli, dedesiyle birlikte sulama kanalına hayvan otlatmaya gitti.

Bu sırada su kanalına taş attığı esnada 4 yaşındaki Dişli, gözden kayboldu. Yapılan ihbar üzerine ise bölgeye jandarma, sağlık, STK ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri sevk edildi.

Toplamda 63 kişilik ekip, küçük çocuğu aramak için seferber oldu. Bölgeyi adeta karış karış arayan ekipler, yaklaşık 6 saat süren çalışma neticesinde 4 yaşındaki çocuğun cansız bedenini suya düştüğü yerden yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta suda sürüklenirken buldu.

Olay yerine gelen savcının incelemesi sonrasında Dişli’nin minik bedeni otopsi yapılmak üzere Geyve İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Konuyla ilgili ise soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAF 9
Gümüşhane’de alev alan garajdaki 2 araç ve 2 ton odun küle döndü
Gümüşhane'de elektrik tesisatı kısa devre yapan otomobil garajı küle çevirdi. Yangında 2 araç ve garaj kullanılamaz hale gelirken, 2 ton odun küle döndü.

FOTOĞRAF 21
Rize’de felaketin yaraları sarılıyor: Ekipler sahaya indi yüzlerce kişi çalışıyor
Rize'de önceki gün meydana gelen, 6 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin kaybolduğu, 5 kişinin yaralandığı, ev, iş yeri, altyapı ve üstyapı ile tarım arazilerinde ağır hasarların oluştuğu sel ve heyelan felaketinin izleri silinmeye çalışılıyor. 91 ekipte 802 kişinin görev aldığı kentte, kaybolan 2 kişi aranıyor, hasat tespit çalışması yürütülüyor.