Sezonun en büyük kardan adamı Elazığ’da yapıldı: Yaklaşık 4 metre uzunluğunda

Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı sonrası vatandaşlar kardan hünerlerini sergiledi. Elazığ’da bir vatandaş, 3 metre 75 santimlik kardan adamıyla sezonun en büyük kardan adamını yaptı.

Haber Merkezi İHA
Sezonun en büyük kardan adamı Elazığ’da yapıldı.

Etkili olan kar yağışının ardından Baskil ilçesinde bir grup vatandaş, karlı manzaraların vazgeçilmezi kardan adamdan alışılmadık bir tasarıma imza attı. Rekor denemesi için dev kardan adam yapan vatandaşlar, uzun uğraşlar sonucu sezonun en uzunun kardan adamını yaptı. Metre ile ölçülen kardan adamın uzunluğu tam 3 metre 75 santim çıktı. Telefonla kardan adamı çeken vatandaşın şiveli tanıtımı ise izleyenleri gülümsetti.

FOTOĞRAF 9
Eşinin yaptığı kardan adamı beğenmedi: Ortaya şaheser çıkarttı
Arnavutköy'de eşinin yaptığı kardan adamı beğenmeyen bir kişi, çocuklarıyla birlikte gerçeğine uygun boyutlarda bir kardan kurt yaptı. Sokak köpeklerinin zaman zaman gerçek sanarak havladığı kardan kurt görenleri şaşkına çevirdi.

FOTOĞRAF 24
Kimi gelin kimi polis kimi halay başı oldu: Yurttan ilginç kardan adam manzaraları
Bursa'da kardan yapılan adam ve kadınlar Türk insanın hayal gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Kimisi yaptığı kardan adamla halay çekti, kimisi salıncağa bindirdi, kimisi imam cübbesi giydirip arkasında safa durdu, bazıları da korona virüse dikkat çekmek için yüzüne maske taktı. Kardan adamlardan çok kardan teyzeler, kardan gelinler dikkat çekti.

FOTOĞRAF 4
Kardan adam yerine kardan at yaptılar: Bir de üzerine bindiler
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası vatandaşlar kardan adam yerine kardan at yaparak sırtına bindi.