Sivas'ta yolcu otobüsüyle otomobil çarpıştı: Bir ölü bir yaralı

Sivas'ta yolcu otobüsüyle çarpışan otomobildeki bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Kaza sonrası otobüs şoförü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haber Merkezi AA
Sivas'ta yolcu otobüsüyle çarpışan otomobildeki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Ö.H.T. (29) yönetimindeki 58 NH 353 plakalı otomobil, Sivas-Erzincan kara yolunun Kılavuz Kavşağı'nda Y.E. idaresindeki 34 YB 999 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü ile aynı araçta bulunan M.B.T. (19) yaralandı.

Numune Hastanesine kaldırılan Ö.H.T. müdahalelere rağmen hayatını kaybetti, M.B.T. ise Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Otobüs şoförü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

FOTOĞRAF 13
Bombalı saldırı sonrası dikkat çeken detay: Gece yarısı hepsi kaldırıldı
İstiklal Caddesi'nde dün akşam saatlerinde yapılan bombalı saldırı sonrası polisin incelemeleri sona erdi. Cadde yeniden yaya trafiğine açılırken, belediye ekipleri tarafından İstiklâl Caddesi'ndeki banklar da sökülerek kaldırıldı.

FOTOĞRAF 15
İstiklal'deki bombalı saldırıda ölenlerin kimlikleri belli oldu: Yarım kalan hikayeler yürekleri yaktı
Taksim İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bombayı bırakan kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Terörün acı yüzünü bir kez daha gösteren hain saldırıda ölen 6 kişinin kimlikleri belli olurken, yarım kalan hikayeler ise yürekleri yaktı.

FOTOĞRAF 7
Kocaeli’de cinayet: Ofisinde silahla vurularak öldürüldü
Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir şahıs, inşaat halindeki binanın ofisinde silahla vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak öldürüldü. Olayın şüphelisi ya da şüphelilerini yakalamak için çalışma başlatıldı.