Evinin önünde pusuya düşürülen şahıs bacağından yaralandı

Adana’da evinin önünde yüzleri maskeli iki kişi tarafından pusu kurulan bir kişi uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaralandı. Saldırganlar ise geldikleri motosiklete binip, havaya ateş açarak olay yerinden kaçtı.

Haber Merkezi DHA
Evinin önünden pusu kurulan kişi tabancayla vuruldu.

Olay, gece yarısı merkez Seyhan ilçesi Dumlupınar Mahallesi 38029 Sokak'ta meydana geldi.

Bakkal dükkanı işleten Serdar Pat, gece iş yerini kapatıp, eve gitmek için yola koyuldu. Komşularıyla selamlaşan Pat, evinin önüne geldiğinde kendisini burada bekleyen yüzleri maskeli 2 kişinin tabancalı saldırısına uğradı.

Sivas’ta bomba paniği: Polis taksiyle kaçan iki şüpheliyi arıyor

BACAĞINDAN YARALANDI

Saldırganların 4 el ateş ettiği Pat, bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. Saldırganlar, geldikleri motosiklete binip, havaya ateş açarak olay yerinden kaçtı.

Yaralı Pat, yakınları tarafından otomobille Adana Şehir Hastanesi'ne götürüldü.

Tedaviye alınan Pat'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Saldırganları yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

FOTOĞRAF 15
Türkiye'nin en değerli ilçesi: 100 m2 dairenin fiyatı ortalama iki milyon TL
Ülke genelinde ekimde satılan konut sayısı 120 bin adet civarında oldu. Konut satışlarında, İstanbul 22 bin 270 konutla ilk sırada yer aldı. Öte yandan Türkiye'nin en değerli ilçelerine bakıldığında ilk 10 içerisinde İstanbul'dan 7 ilçe yer alırken, listenin zirvesinde yer alan ilçede 100 m2 daire için fiyatların 2 milyon TL bandına yaklaştığı görüldü.