Adana'da hırsızlık şüphelilerine yönelik operasyon: 50 gözaltı kararı var

Adana'da hırsızlık şüphelilerine yönelik şafak vakti operasyon gerçekleştirdi. Çok sayıda adrese yönelik gerçekleştirilen operasyon kapsamında 50 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Haber Merkezi AA
Adana’da hırsızlara yönelik operasyon.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kentte hırsızlık olaylarına karıştığı değerlendirilen şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında şüphelilerin adreslerine çok sayıda polisin katılımıyla şafak vakti operasyon düzenlendi.

Operasyonda gözaltına alınan bazı şüpheliler, adli tıp birimindeki sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

FOTOĞRAF 10
'Kendini arayan adam' dünya basınında da gündem oldu
Bursa İnegöl'de, kendisini arayan ekiplerin arasına girip kendisi için yapılan arama çalışmalarına katılan ve daha sonra aranan kişinin aslında kendisi olduğunu anlayan Beyhan Mutlu, dünya basınında da geniş yankı buldu.

FOTOĞRAF 7
18 yaşından küçük dört kişi gasp etti: Kaza yapınca kıskıvrak yakalandılar
Malatya'da otostop yaptıkları ileri sürülen 18 yaşından küçük 3'ü yabancı uyruklu 4 kişinin gasp ettiği araç polisle girdiği kovalamaca sonucu kaza yaptı. Kaza sonrası kaçan 4 şüpheliden 3'ü ekipler tarafından kıskıvrak yakalanırken, diğer şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

FOTOĞRAF 11
Aracından beyzbol sopası ile inen saldırgan dehşet saçtı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, aracıyla TIR'ın önünde manevra yaparak durduran kişi, beyzbol sopasıyla TIR sürücüsüne saldırdı. TIR sürücüsünü darp edip yaralayan şüpheli, aracına binerek kaçtı. Bu sıralarda, yol ortasında duran TIR'a çarpmamak için fren yapan 3 araç ise zincirleme kazaya karıştı.