Isparta'da da orman yangını çıktı: Havadan ve karadan müdahale başladı

Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Yazılı Kanyon mevkiinde, orman yangını çıktı. Ekipler yangını söndürmek için çalışmalara başladı.

Haber Merkezi DHA
Isparta

Sütçüler ilçesine bağlı Çandır köyü yakınlarında bulunan Yazılı Kanyon mevkiinde, öğle saatlerinde orman yangını başladı.

Yangını görenler itfaiye ekiplerine haber verdi.

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere müdahale için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sevk edildi.


Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Marmaris'te ekipler ve vatandaşlar omuz omuza mücadele verdi

Evi ve eşyaları küle dönen çiftin gözyaşları yürek yaktı: Her şeyim yepyeniydi oturmadığım koltuklarım yandı

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına cevap: Yalanlarını tek tek yanıtladı

FOTOĞRAF 8
Marmaris'in yangın öncesi ve sonrası havadan görüntüleri: Felaketin boyutunu gözler önüne serdi
Türkiye'nin ciğerlerinin yandığı Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi'ndeki ormanlık alanın öncesi ve sonrası görenlerin yüreğini yaktı. Havadan çekilen görüntülerde yemyeşil ilçe yerleşim yeri hariç tamamen siyaha büründüğü görüldü.


Azerbaycan yangın söndürme ekipleri: Biz biliyoruz ki Azerbaycan'da yangın başlarsa Türkiye'nin uçakları itfaiyeleri orada olur

Türkiye'de devam eden orman yangınlarına müdahale için Azerbaycan'dan gelen yangın söndürme ekibi, yapmış oldukları mücadeleyle duygulandırdı. Ekipteki bir görevli, ''Biz biliyoruz ki yangın başlarsa Türkiye'nin uçakları, itfaiyeleri Azerbaycan'da olur'' diyerek iki ülkenin birbirine bağlılığını dile getirdi.

Antalyalı afetzede vatandaştan 'devlete güven' mesajı: Söz verdiği her şeyi yaptı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde Kalemler Köyü'nde önceki gün yangından mağdur olan bir vatandaş, Gazeteci Cüneyt Polat'ın kendisine yönelttiği ''Köyünüzün yeniden inşa edileceğini düşünüyor musunuz?'' sorusuna, ''Şimdiye kadar söz verdiği her şeyi yaptı. Burayı da yapar.'' cevabını vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla haneleri yangından etkilenen ailelerin evlerinin devlet tarafından imar edileceğine güvendiğini ifade etti.