Tarlada yılan paniği: Canlı canlı kendi boyuyla ölçtü, yürekleri ağza getirdi

Elazığ’da tarlada çalışırken yakaladığı yılanın boyunu merak eden Hüseyin Koç, kendi boyu ile kıyaslayarak ölçtü. Koç ölçümün ardından 2 metrelik yılanı tekrar doğaya bıraktı. Koç’un yılan canlıyken ölçüm yapması ve rahat tavırları görenleri hayrete düşürdü.

Haber Merkezi İHA
Yakaladığı yılanı canlı canlı kendi boyuyla ölçtü, ardından serbest bıraktı.

Olay, Alacakaya ilçesine bağlı Çakmakaya köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köy sakinlerinden Hüseyin Koç tarlada çalışırken yılanı fark etti.

  • Yılanı yakalayan Koç, arkadaşları ile yılanın uzunluğunun kaç metre olduğunu merak etti ve kendi boyu ile kıyaslayarak ölçtü. Koç, daha sonra yerde bulunan tahta çubukla yılanın uzunluğunu hesaplamaya çalıştı.

Yılanın uzunluğunun 2 metre olduğunu belirleyen Koç, yılanı tekrar doğal ortamına bıraktı. O anlar cep telefonu ile kayıt edilirken Koç’un rahat tavırları görenleri hayrete düşürdü.

FOTOĞRAF 11
Beyşehir'de şaşkına çeviren manzara: Yılanların mücadelesi böyle görüntülendi
Konya'nın Beyşehir ilçesinde, su kanalı içerisinde akıntıya karşı yüzen su yılanlarının mücadelesi görenlerin ilgisini çekiyor.

FOTOĞRAF 7
Yılan gibi kıvrılarak ilerliyordu: Vatandaşlar buldu
Her geçen gün yaşam alanları azalan yılan görünümlü oluklu kertenkele Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir hayvanseverin dikkati sayesinde ezilmekten kurtarılarak, doğal ortamına salındı.