Terörden temizlenen İkiyaka Dağları dağ keçilerinin vazgeçilmezi oldu

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK'dan temizlenen Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki İkiyaka Dağları'ndaki keçilerin görüntülerini paylaştı.

Haber Merkezi AA
İkiyaka Dağları dağ keçilerinin vazgeçilmezi oldu.

Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarıyla terörden temizlenen Hakkari'de artık huzur hakim.

İkiyaka Dağları dağ keçilerinin yuvası oldu.

Terörün ve teröristin olmadığı her yerde güzellikler vardır!Mehmetçiğin kahramanca bir mücadele ile terör örgütü PKK’dan temizlediği #Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki #İkiyaka Dağları artık dağ keçilerinin vazgeçilmez mekânı oldu. 🐐 pic.twitter.com/abcMeu2zko

TERÖRÜN VE TERÖRİSTİN OLMADIĞI HER YERDE GÜZELLİK VARDIR

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Terörün ve teröristin olmadığı her yerde güzellikler vardır. Mehmetçik'in kahramanca bir mücadele ile terör örgütü PKK'dan temizlediği Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki İkiyaka Dağları artık dağ keçilerinin vazgeçilmez mekanı oldu." ifadelerine yer verildi.

MİT'ten Suriye'de DEAŞ operasyonu

FOTOĞRAF 10
İstanbul için 2100 uyarısı: Boğaz'daki yalılar su altında kalacak
İklim değişikliği sonucu deniz suyunun 2100 yılında 2 metre, 2150'de 5 metreye kadar yükselebileceğini belirten Ankara Üniversitesi'nden Prof. Dr. İhsan Çiçek, İstanbul Boğazı için kritik bir uyarıda bulundu. Çiçek, deniz suyunun yükselmesi ile Boğaz'daki yalıların birinci katlarının tamamıyla su altında kalacağını öne sürdü.

FOTOĞRAF 17
Yerli otomobil Togg için yeni uygulama geliyor: Yüzde 25 indirim olacak
29 Ekim'de ilk seri üretim aracın banttan inmesiyle heyecanın daha da arttığı yerli otomobil Togg'a yönelik yeni bir uygulama daha hayata geçiriliyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) bir süredir üzerinde çalıştığı yeni bir uygulama ile elektrikli araçlar için yol güzergâhında şarj yapılabilecek istasyonlar görülebilecek ve yüzde 25 indirim uygulanacak.