Trabzon’da araç dereye yuvarlandı: 6 yaralı

Trabzon’un Araklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Bayburt’tan Trabzon istikametine gitmekte olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 25 FJ 423 plakalı araç, sürücünün dikkatsizliği ve tedbirsizliği sonucu Tilkibeli-Cevizinsuyu mevkiinde dereye yuvarlandı.

Haber Merkezi İHA
Arşiv

Trabzon’un Araklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Bayburt’tan Trabzon istikametine gitmekte olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 25 FJ 423 plakalı araç, sürücünün dikkatsizliği ve tedbirsizliği sonucu Tilkibeli-Cevizinsuyu mevkiinde dereye yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 1’i ağır 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan İtfaiye ve 112 ekipleri tarafından dere içerisindeki araçtan uzun uğraşlar sonucu çıkartılırken, yoldan geçen araçlardaki vatandaşlar da ekiplere yardımcı oldu. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

FOTOĞRAF 13
Kara kışa hazırlanan Almanlar çareyi Trabzon'da buldu: Günde 700 adet gidiyor
Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle Avrupa büyük bir enerji sınavı veriyor. Özellikle kışın Almanya ve Fransa gibi ülkelerde doğal gaz sıkıntısı çekileceği düşünülüyor. Gaz sıkıntısı çeken halkın protestolar devam ederken, Almanlar çareyi Trabzon'da buldu. Elektrikli ısıtıcı imal eden firma, özellikle Avrupa ülkelerinden gelen siparişlerin artması nedeniyle günlük 300 olan üretimini 700 ısıtıcıya kadar çıkardı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Osman Albayrak, son zamanlarda en fazla talebin Almanya'dan geldiğini belirtere "Avrupa ülkelerinde enerji krizinin uzun süreceği düşünülüyor. Almanya, İsveç, Hollanda ve Fransa'da ön hazırlık yapılıyor. Bu ülkelerden ön siparişler veriyorlar" dedi.

Trabzon’da araç kırtasiye dükkanına girdi
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde 2 aracın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Kaza sırasında savrulan araçlardan biri yol kenarındaki kırtasiyeye girerek durabildi.