Tunceli'deki yangın kontrol altında

Tunceli Hozat yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor.

Haber Merkezi DHA
Arşiv

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Tunceli Hozat'taki yangının kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, Hozat ilçesi Yenibaş Gedikler bölgesinde devam eden örtü yangını söndürme çalışmalarında yangın alanının etrafının tamamen iş makineleri ve yangın bantları ile çevrildiği, yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Tunceli Valiliğinden sosyal medyadaki yangın iddialarına yalanlama geldi

Açıklamada, "Yangın alanı bölgesinde zaman zaman münferit alevlenmeler ve tütmeler yaşanmakta olsa da şuan için tehlike oluşturacak bir durum bulunmamaktadır." denildi.

FOTOĞRAF 4
Marmaris’te ekipler ve vatandaşlar omuz omuza mücadele verdi
Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün yaşanan orman yangınında vatandaşlar ve ekipler omuz omuza mücadele verdi.

FOTOĞRAF 8
Marmaris'in yangın öncesi ve sonrası havadan görüntüleri: Felaketin boyutunu gözler önüne serdi
Türkiye'nin ciğerlerinin yandığı Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi'ndeki ormanlık alanın öncesi ve sonrası görenlerin yüreğini yaktı. Havadan çekilen görüntülerde yemyeşil ilçe yerleşim yeri hariç tamamen siyaha büründüğü görüldü.

FOTOĞRAF 8
Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu: Termik santral tehlike altında
Muğla'nın Milas ilçesinde film ve dizi çekimlerinin yapıldığı turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu. Bir anda mahallenin etrafını saran alevler vatandaşlara korku dolu anlar yaşatırken, alevlerin bölgedeki termik santrale ulaşmaması için çalışmalar sürüyor.