Uludağ’da yağan yağmur gece saatlerinde yerini kara bıraktı

Kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ’da yağan yağmur, gece saatlerinde yerini kara bıraktı. Kar yağışını duyan vatandaşlar Uludağ’a çıkarak kartopu savaşı yaptı. Bol bol fotoğraf çeken vatandaşlar karın keyfini doyasıya çıkardı.

Haber Merkezi İHA
Uludağ’da kar kalınlığı bazı yerlerde ise 5 santimetreye kadar ulaştı.

Kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ’da kar kalınlığı bazı yerlerde ise 5 santimetreye kadar ulaştı.

Uludağ’da yılın ilk kartopu savaşını başlatan vatandaşlar, fotoğraflar çekerek yağan karın keyfini çıkardı.

Kar keyfini çıkarmaya gelen vatandaşlar, “Uludağ’da kar yağışı olduğunu duyduk. Hemen oteller bölgesine çıktık. Çok güzel bir görüntü var. Sezonu Kasım ayında açtık” diye konuştular.

FOTOĞRAF 15
Bursa’da hareketli anlar: Gözaltına alınırken polise ateş açan şüpheli vurularak etkisiz hale getirildi
Bursa'da gözaltına alınacağı sırada tabanca ile ateş açarak kaçmaya çalışan şüpheli Muhammet Emin A., polis ekiplerince bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

FOTOĞRAF 18
ÖTV'de beklenen matrah düzenlemesi geldi: İşte sıfır otomobilde beklenen indirim oranları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararla; otomobillerde ÖTV matrah limiti artırıldı. 1600 CC altı araçlarda alt limit 184 bin TL olurken üst limit ise 280 bin liraya çıktı. ÖTV düzenlemesi sonrası sıfır otoda 80 bin TL'ye varan indirimin de kapısı aralandı. İşte ÖTV matrah limiti artışı sonrası otomobilde beklenen indirim oranları..

FOTOĞRAF 25
Deprem korkusuyla geceyi sokakta geçirdiler: Uyursam tekrar yakalanacağım diye korkuyorum
Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki depremin üstünden tam 24 saat geçti. Vatandaşlar korkudan evlere giremezken kimisi çadırlarda, kimisi de parkta yatarak sabah olmasını bekledi. Depremi ilk kez yaşayan genç kız gözyaşlarına boğulurken, bir diğer vatandaş da panik atak hastası olması sebebiyle eve girmeye korktuğunu söyledi.