Üstüne su kazanı devrilmesi sonucu derin yaraları açılan 11 yaşındaki Zeynep: Kimse benimle arkadaş olmuyor

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşayan 11 yaşındaki Zeynep'in, banyoda üstüne su kazanının devrilmesi sonucu vücudunun büyük bir bölümü yandı. Aylarca yoğun bakımda kalmasına rağmen kendine gelemeyen Zeynep, başta Sağlık Bakanı olmak üzere yetkililerden yardım istedi.

11 yaşında üstüne su kazanı devrilen ve vücudunun büyük bir bölümü yanan Zeynep Coşkun, Sağlık Bakanlığı ve yetkililerden yardım istedi.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yaşayan 11 yaşındaki Zeynep Coşkun, geçen kış ayında elini, yüzünü yıkamak için banyoya gitti. Elini musluğa attıktan sonra sıcak su kazanı üstüne devrildi. Vücudunun büyük bir bölümü yanıp aylarca yoğun bakımda kalan Coşkun, hayata tutundu. Coşkun, vücudu yanık olduğu için kimsenin yanına oturmak istemediğini ve okula gidemeyeceğini belirterek, başta Sağlık Bakanı olmak üzere yetkililere yardım çağrısında bulundu.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/08/20/12/37/resized_8a5c1-79b45023a094158_06.jpg

Anne Fatma Duran da kızının durumundan dolayı psikolojisinin bozulduğunu, bir anne olarak kendisinin de duruma üzüldüğünü dile getirdi.

“Çok zor günler yaşadık, kızım 1,5 yıldır daha da kendine gelemiyor”

“Kimse benimle arkadaş olmuyor, sürekli tek başıma oturuyorum, okula gitmek istemiyorum”

11 yaşındaki Zeynep Coşkun, kimsenin kendisiyle arkadaş olmadığını söyledi.

GÜNDEM
15 gündür kayıp olan Miraç'ın annesi: Artık dayanacak gücüm kalmadı, tükendim oğlumu bulun

GÜNDEM
Diyarbakır’da 'pes' dedirten koronavirüs konvoyu: Araçlardan inip halay çektiler

GÜNDEM
HDP döneminde işten çıkarılan Gülistan Can evinde ölü bulundu: Diyarbakır'da Cumhurbaşkanımı ve Bakan Soylu'yu savunduğum için beni dövdüler