MİT ve jandarmadan ortak operasyon: İki terörist ölü ele geçirildi

Yıldırım-1 Cudi operasyonu kapsamında Şırnak'ın Silopi ilçesi Cudi Dağı bölgesinde, Milli İstihbarat Teşkilatı ve jandarmanın ortak operasyonunda iki terörist ölü olarak ele geçirildi.

Haber Merkezi DHA
Foto/arşiv

İçişleri Bakanlığınca, Şırnak'ın Silopi ilçesi Cudi Dağı bölgesinde, MİT ve Jandarma unsurlarının müşterek gerçekleştirdiği operasyonda, 2 teröristin ölü olarak ele geçirildiği bildirildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "YILDIRIM-1 Cudi operasyonu kapsamında; Şırnak'ın Silopi ilçesi Cudi Dağı bölgesinde, İl Jandarma Komutanlığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığınca müşterek gerçekleştirilen operasyonda, 2 teröristin, 2 M-16 Piyade Tüfeği ile birlikte ölü olarak ele geçirildiği" belirtildi.

Açıklamada, bölgede operasyonların devam etmekte olduğu da vurgulandı.

FOTOĞRAF 12
Adana'da polisi alarma geçiren şüpheli valiz: İçinden bakın ne çıktı!
Adana'da Merkez Otogarı'na bırakılan valiz polisi alarma geçirdi. Gelen ihbar sonrası otogara giden terörle mücadele ekipleri şüpheli valizi fünye ile kontrollü bir şekilde patlatırken, bomba şüphesi ile yaklaşılan valizden erkek kıyafetleri çıktı.

FOTOĞRAF 10
Dışarıdan bakan fabrika olarak biliyordu: Şok gerçek baskınla ortaya çıktı
Bursa'da polis ekipleri bir fabrikaya düzenlediği operasyonda fabrikanın uyuşturucu yetiştirmek için seraya dönüştürüldüğü ortaya çıktı. Kurulmuş sera düzeneği ile fabrikada 2 metre boyunda 430 kök hint keneviri ele geçirildi.