Yunanistan'a kaçmaya hazırlanıyorlardı: Üç FETÖ şüphelisi tutuklandı

Edirne'de, yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmeye çalışırken yakalanan üç Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) zanlısı tutuklandı.

Haber Merkezi AA
Foto/arşiv

Alınan bilgiye göre, Keşan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma sonrasında ilçe çıkışında bir otomobili durdurdu.

Otomobilde bulunan ve FETÖ ile ilişkili oldukları tespit edilen eski yarbay A.E, Ş.E ve A.Ö gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Keşan Adliyesine getirilen şüpheliler, savcılıktaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

FOTOĞRAF 10
Cephaneliğe çevrilen eve operasyon: Uçaksavar mermisi bile çıktı
Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri, cadde üzerinde yürüdüğü sırada tedirgin olup kaçmaya başlayan şahsın evine yaptığı operasyonda adeta cephanelik ele geçirdi. Operasyon anları kameralara yansırken evde 2'si suikast silahlı olmak üzere 21 ruhsatsız tabanca, bin 850 adet mermi, 500 adet fişek ve uçaksavar mermisi buldu.

FOTOĞRAF 11
Ekipler görünce inanamadı: Tavan arası ve dolaba saklanan 21 göçmen yakalandı
Van'ın İpekyolu ilçesinde tek katlı bir evde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda mutfak dolabı ve tavan arasında gizlenen 21 düzensiz göçmen yakalandı.

FOTOĞRAF 14
​İstanbul'un iki ilçesinde kundakçı alarmı: Dört aracı ateşe verdiler
Kadiköy Caferağa Mahallesi Moda Caddesi üzerinde 2 farklı noktada sabaha karşı kundaklama yapıldı. Polis ekipleri kundaklama yaptığı iddia edilen şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Sancaktepe'de ise bir kişi, aralarında husumet olan bir kişinin arabasını kundaklayarak ateşe verdi.