Bilet tartışmasında mutlu son: Recep İvedik 6 için anlaştı

Mısır-bilet tartışmaları nedeniyle vizyona gireceği tarihte belirsizlik yaşanan 'Recep İvedik 6' filmi, CGV Mars dağıtım şirketini değiştirerek UIP ile anlaştı. Film, 8 Şubat'ta vizyona giriyor.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Recep İvedik serisinin başrolünde Şahan Gökbakar rol aldı.

Yapımcılar ile dağıtımcılar arasında yaşanan kriz sebebiyle vizyona gireceği tarihte belirsizlik yaşanan 'Recep İvedik 6', UIP ile anlaştı.

Recep İvedik karakteriyle 6. filmini sinemaseverlerle buluşturmaya hazırlanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından filmin afişini yayınladı.

Recep İvedik 6, UIP Türkiye resmi internet sitesi üzerinden 8 Şubat'ta vizyona girecek filmler arasında gösterildi.

Recep İvedik için yaptığı emekleri yıkıldı

FOTOĞRAF 12
Kavga büyüdü: Mars Grubu geri adım atmayıp 'başka yapımcıların da filmleri var' dedi
Yapımcılar ve salon işletmecileri bilet fiyatı yüzünden birbirine girdi. Özellikle Mars Grubu'nun bilet fiyatlarını promosyonlar ile yükselttiğini söyleyen yapımcılar 5 senedir bilet başına aldıkları 4,5-5 lira payın yükselmesini istedi. Yapımcılar mısır-kola ile yapılan promosyonlardan da rahatsız. Mars Grubu yetkilileri ise anlaşmaya yanaşmayarak, "Başka yapımcıların da filmleri var. Salonlarımız boş kalmaz" diyor. 1 Ocak'ta vizyona girmesi beklenen filmini geri çeken Yılmaz Erdoğan konuyla ilgili, "Bu iş sinemayı bitirme noktasına geldi" derken, Cem Yılmaz Twitter hesabından, "Mısıra değil filme bilet alan milyonlarca seyircimize sorumluluğumdur" ifadelerini kullandı.