HDP'li Mensur Işık eşini darp etti iddiası: Eşi doktorlardan yardım istedi

Ankara'da, HDP Muş Milletvekili Mensur Işık'ın, öğretmen eşi Ebru Işık'ı darbettikten sonra hastaneye gitmesine engel olduğu iddia edildi. Eşinin ağrılarının artması üzerine Işık eşini hastaneye götürdü, Ebru Işık burada doktorlardan yardım istedi.

Haber Merkezi DHA
HDP Muş Milletvekili Mensur Işık.

Olay, dün gece saatlerinde HDP'li Mensur Işık ile Ebru Işık çiftinin Çankaya ilçesindeki evinde meydana geldi. Mensur Işık ile Ebru Işık arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

  • Mensur Işık, iddiaya göre; Ebru Işık'ı yumruklayarak darbetti. Mensur Işık, hastaneye gitmek isteyen eşine engel olarak, cep telefonunu sakladı.

HDP'li üç milletvekilinin koronavirüs testi pozitif çıktı

Doktorlardan yardım istedi

HDP'li Işık, eşinin ağrılarının artması üzerine evine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Etimesgut ilçesindeki özel bir hastaneye götürdü.

Burada tedavi olan Ebru Işık, doktorlarından yardım istedi. Doktorların ihbarı üzerine hastaneye polis ekibi sevk edildi.

2 HDP’lininvekilliğidüşürüldü

Uzaklaştırma kararı alındı

Ebru Işık'ın şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Mensur Işık hakkında uzaklaştırma kararı aldı.

Meclis’te HDP terörü

HDP'li Hüda Kaya: Ayasofya kilise olarak kalmalı
Millet İttifakı'nın ortağı HDP'den Ayasofya'nın 'müze olarak kalması' yönünde çıkış geldi. Halk TV'de konuşan HDP'li Hüda Kaya, 'Ayasofya gibi işgal altında olan yüzlerce yapı var. Ayasofya, hangi inanç erbabınca yapıldıysa onlara ait olması gerekir' ifadelerini kullandı.

"Öcalan barış ışığıdır" diyen HDP'li Mithat Sancar'dan "PKK ile ilişkimiz yok" açıklaması
HDP Eş Başkanı olduğu gün kurultay salonunda eli kanlı terörist Öcalan için 'barış ışığı' ifadesini kullanan Sancar, katıldığı TV programında terör örgütü PKK ile herhangi bir bağlantılarının olmadığını savundu.