Kadir İnanır'ın oynadığı Kapı filminin fragmanı yayınlandı

Başrollerinde Kadir İnanır ve Vahide Perçin’in rol aldığı Kapı filmi fragmanı ile seyirciyle buluştu. Kapı filmi 12 Nisan’da vizyona girecek.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Kadir İnanır ve Menderes Samancılar

Mardinli bir ailenin acıklı serüvenini anlatan ‘Kapı’ isimli film 12 Nisan’da sinemalarda. Nihat Durak’ın yönettiği, Filiz Üstün Durak’ın yazdığı bu etkileyici ve sıra dışı idiyet hikayesi Durak Film imzalı.

25 yıl önce Berlin’e taşınan aile, beklenmedik büyük bir haberin ardından Mardin’in yolunu tutuyor. İşte belki de yıllardır tüm aileyi kemiren soru işaretleri, bu apansız yolculukla cevaplanmaya başlıyor.

25 yıllık acının hikayesi

Başrollerini Kadir İnanır (Yakup), Vahide Perçin (Şemsa), Timur Acar (Remzi), Aybüke Pusat (Nardin) ve Erdal Beşikçioğlu’nun (Efrem) üstlendiği film Mezopotamya’nın kalbinden, 2019’ün Türkiyesi’ne uzanacak. ‘Kapı’ 12 Nisan’da sinemalarda.

FOTOĞRAF 75
Gerçek hikayelerden uyarlanmış gelmiş geçmiş en iyi filmler
Korku, dram, aksiyon… Türü ne olursa olsun izlerken olay örgüsü ve kahramanlarının başına gelenler ile dikkatimizi çeken filmleri adeta nefesimizi tutarak izliyoruz. İzlerken takdir ettiğimiz kahramanlar ya da kanımızı donduran olayların aslında gerçekten birilerinin hayat hikayesini öğrendiğimizde ise şaşkınlığımız daha da artıyor. Bu zamana kadar senaryosu ile başımızı döndüren gelmiş geçmiş en iyi filmleri sizler için derledik. İşte gerçek hayat hikayelerinden derlenen o filmler...