Kuruluş Osman yeni sezon fragman: Savaş sahneleri çok konuşulacak

Atv'nin rekortmen dizisi Kuruluş Osman'ın yeni sezonundan iki tanıtım geldi. Kuruluş Osman 2. sezon için geri sayım başladı. Dizinin ilk tanıtım filminin ardından ikincisi de yayınlandı. Fragmanda Cüneyt Arkın'ın hayat verdiği aksakallıların liderinin Osman Bey'i canlandıran Burak Özçivit'e "Bir devlet kuracağız, ilelebet payidar olacak!" sözleri ise dikkat çekti. Kadrosuna kattığı isimlerle yeni sezonda da iddiasını koruyan dizinin savaş sahneleri de çok konuşulacak.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv

Kuruluş Osman'dan nefesleri kesecek yeni sezon tanıtım fragmanının ikincisi yayınlandı.

ATV ekranlarında yayınlanan dizinin yeni sezon fragmanı adeta nefesleri kesti. Kuruluş Osman 2. sezon fragmanında, " Öyle bir devlet kuracağız ki, kuzu kurt ile" sözleri damga vurdu.

FOTOĞRAF 6
Kuruluş Osman'dan nefesleri kesen ikinci fragman: Osman Bey Bizans ordusuna karşı
Reyting rekorları kıran ilk sezonunun ardından kadrosuna kattığı isimlerle yeni sezona dair beklentiyi yükselten 'Kuruluş Osman' ikinci tanıtımıyla olay yarattı. Yenilenen mekanların, sürpriz karakterlerin ve görkemli meydan savaşı sahnesinden göz alıcı anların yer aldığı tanıtımda, ikinci sezonun bazı yeni karakterleri de ilk kez görücüye çıktı.


Kadorsuna kattığı isimlerle de son günlerde çok konuşulan dizinin ne zaman başlayacağı da merak ediliyor.

Kadrosuna kattığı isimlerle yeni sezonda da iddiasını koruyan dizinin savaş sahneleri de çok konuşulacak.

Kuruluş Osman dizisine yeni bir transfer daha: Bozdağ Film duyurdu

Kuruluş Osman'ın yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı. Dizinin 28. bölüm fragmanı "Yakında" başlığıyla yayınlandı. Dün yayınlanan 28. bölüm 2. fragmanında da yeni sezon tarihi duyurulmadı.

Kuruluş Osman'ın yeni sezonundan ilk tanıtım filmi:

Kuruluş Osman'ın yeni sezonundan ikinci tanıtım filmi:

FOTOĞRAF 6
Son yılların en büyük transferi: Cüneyt Arkın Kuruluş Osman'da oynayacak
Oyuncu Cüneyt Arkın, reyting rekorları kıran ve Osman Gazi'nin hayatını ele alan Kuruluş Osman'ın kadrosuna dahil oldu. Bu haberle Türk dizi tarihinin en büyük transferi gerçekleşmiş oldu. Arkın, Aksakallıların reisi rolünü canlandıracak.

FOTOĞRAF 18
Sezonun en iddialı yapımlardan: “Uyanış: Büyük Selçuklu” oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor
TRT'nin yeni sezonda iddialı yapımlarından bir olan “Uyanış: Büyük Selçuklu" dizsinin TRT 1'de yayın hayatına başlamasına sayılı günler kaldı. 28 Eylül Pazartesi akşamı izleyiciyle buluşacak dizi, hikayesi ve oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. İşte Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinden konusuna kadar pek çok detay: