Sen Anlat Karadeniz dizisine kadrosuna 5 oyuncu transferi

Reyting kıran dizi Sen Anlat Karadeniz, final yapacağı iddialarının gölgesinde kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolünde olduğu dizi, kadrosuna 5 yeni oyuncu transferi yaptı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Arşiv

İkinci sezonunda olan ve üçüncü sezona gitmeden final yapacağı iddia edilen Sen Anlat Karadeniz dizisi, kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

Canlandıracakları karakterler merak ediliyor

Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolünde olduğu dizinin kadrosuna; Gülper Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Ayten Soykök, Rüçhan Çalışkur ve Asya Kasap dahil oldu.

Uğur Çavuşoğlu, son işi olan Ege'nin Hamsisi'nde de bir lazı canlandırmıştı. Oyuncuların nasıl karakterler de kamera karşısına çıkacakları ise merak konusu oldu.

Youtuber'a mahkemeden rekor ceza

FOTOĞRAF 11
Fatih Sultan Mehmed'in herkesten sakladığı gerçek
600 yıl boyunca dünyanın bir çok yerine hükmeden Osmanlı Devleti'ni yöneten Osmanlı Padişahları'nı, genellikle tarih kitaplarından tanıdığımız yüzleri ile biliriz. Fatih Sultan Mehmed hakkındaki ilginç bilgilere çok şaşıracaksınız.
FOTOĞRAF 6
50 yıldır uzattığı bıyıkları 1,5 metreyi geçti
Erzurum'un Horasan ilçesinde berberlik yapan, 50 yıldır bıyıklarını uzatan, 'Horasanlı Pala' lakaplı Hacı Muhammet Kırbaç (75), 1,5 metreden uzun bıyıklarıyla görenlerin ilgi odağı oluyor.