Ünlü oyuncu Mesut Akusta'nın annesi vefat etti

Ünlü oyuncu Mesut Akusta, annesi Sare Akusta'nın ölüm haberini sosyal medya hesabından sevenleri ile paylaştı. Sare Akusta'nın cenazesi yarın Kavacık Çavuşbaşı Yavuz Sultan Selim Cami'nden kaldırılacak.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Ünlü oyuncu Mesut Akusta, haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Sinema ve dizi oyuncusu Mesut Akusta'nın acı günü, annesi Sare hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu bu acı haberi sosyal hesabından "Canım annemiz Sare Akusta hakkın rahmetine kavuşmuştur. Yarın Kavacık Çavuşbaşı Yavuz Sultan Selim Cami'nden öğle namazından sonra son yolculuğuna uğurlayacağız. Arayan soran tüm dostlardan Allah razı olsun!" notu ile duyurdu.

FOTOĞRAF 13
Yatağın altından çıkan şoke etti
New York'ta gerçekleşen olayda; evde uğultu sesleri duyan adam, seslerin nereden geldiğini araştırmak için eve bir uzman çağırdı. Yatak odasının hemen altında bulunan boşlukta yuva yapan bal arıları görenleri şaşkınlık içinde bıraktı.

FOTOĞRAF 12
Türkiye'de ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar'ın son hali şaşırttı
Antalya'da 7 yıl önce Türkiye'de ilk yüz nakli yapılan Uğur Acar, yeni yüzüyle hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Acar "Her gün sabah yüzümü yıkarken aynaya bakıp şükrediyorum. Yeni yüzüm yeni hayatım oldu, hayallerim gerçekleşti. 7 yıl rüya gibi geçti" dedi.