Ünlü yönetmen Guy Ritchie'den Ayasofya ve Topkapı Sarayı'na ziyaret

Antalya'da çekimi süren "Five Eyes" isimli filmin yönetmeni olan İngiliz senarist Guy Ritchie,

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ve Topkapı Sarayı'nı ziyaret etti. İstanbul Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz'ın eşlik ettiği heyete, tarihi mekanlar hakkında bilgi verildi.

Haber Merkezi AA
Guy Ritchie (solda)

"Kapışma", "Sherlock Holmes", "Sherlock Holmes: Gölge Oyunlar" ve "The Gentlemen"ın da aralarında olduğu yapımlara imza atan İngiliz yönetmen ve senarist Guy Ritchie ve beraberindeki heyet, tarihi yarımadayı gezdi.

Guy Ritchie, oyuncu eşi Jacqui Ainsley, ABD'li oyuncu Josh Hartnett, yapımcı Ivan Atkinson, Warner Bross Yöneticisi Josh Berger ve Miramax Üst Yöneticisi (CEO) Bill Block ile Sultanahmet Meydanı, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ve Topkapı Sarayı'nı ziyaret etti.

Heyete tarihi mekanlar hakkında bilgi verildi

İstanbul Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz'ın eşlik ettiği heyete, tarihi mekanlar hakkında bilgi verildi.

Guy Ritchie, İstanbul temaslarının ardından Hollywood yıldızı Jason Statham'ın da rol aldığı aksiyon filmi "Five Eyes"ın çekimleri için Antalya'ya döndü.

FOTOĞRAF 5
Dünyaca ünlü yıldız Türkiye'de: Yeni fotoğraf paylaştı
Antalya'da çekimleri devam eden 'Five Eyes' filminde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, akşam yemeği sonrası kaldığı otelde Yönetim Kurulu Başkanı ile bir araya gelip, sohbet etti.

FOTOĞRAF 9
Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yaptı, ünlüler akın etti: Jason Statham sürprizi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atlas 1948 Sineması ile İstanbul Sinema Müzesi Açılış Programı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçılar Ediz Hun ve Serdar Gökhan ile sohbet etti. Ünlü aktör Jason Statham (sol 2) da programa katıldı.


Dünyaca ünlü yıldız Jason Statham'dan Atlas Sineması açılışına sürpriz ziyaret
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılış programı gerçekleştirilen Tarihi Atlas Sineması ile İstanbul Sinema Müzesinin açılış programına dünyaca ünlü aktör Jason Statham katıldı. Programın gerçekleştirildiği alana gelen Jason Statham burada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'la fotoğraf çektirdi.