Murat Arkın babasının vefatının ardından konuştu

İstanbul’da hayatını kaybeden Cüneyt Arkın’ın cenazesi hastaneye gelen ailesine teslim edildi. Babasının cenazesini teslim almaya gelen oyuncu Murat Arkın, ”Bu ülkede herkesi bir araya getiren birleştirici bir unsurdu Cüneyt Arkın.” dedi.

Haber Merkezi İHA
Usta oyuncu Cüneyt Arkın’ın cenazesi ailesine teslim edildi.

Yeşilçam’ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın geçtiğimiz gün kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 85 yaşında hayatını kaybetmişti. Usta sanatçının cenazesini hastaneye gelen ailesi teslim aldı.

Arkın’ın cenazesinin Zincirlikuyu Gasilhanesi’ne götürüldüğü öğrenildi. Usta sanatçı için yarın Atatürk Kültür Merkezi’nde bir tören düzenlenecek. Arkın, törenin ardından Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecek.

FOTOĞRAF 33
Cüneyt Arkın milli duruşuyla gönüllerde taht kurdu: 'Eşcinseli oynamam, Amerikan tıraşı olmam' sözleri hafızalara kazındı
Türk sinemasının en iyi erkek oyuncularının başında gelen efsane oyuncu Cüneyt Arkın, rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede 28 Haziran sabahı vefat etti. 85 yaşındaki ünlü aktörün ölüm nedeni kalp durması olarak açıklandı. Ölümüyle yediden yetmişe herkesi yasa boğan Arkın'ın kırmızı çizgileri, milli duruşunu gözler önüne serdi. Cüneyt Arkın küresel emperyalizmin en büyük aktörü olarak gördüğü ABD ve eşcinsellik hakkında söylediği sözler ise hafızalardaki tazeliğini hala koruyor.

“Babam ülkemiz için birleştirici bir unsurdu”

Babasının cenazesini teslim almaya ailesiyle birlikte gelen oyuncu Murat Arkın, “Yarın törende zaten gerekli her şeyi söyleyeceğiz. Ama şunu bilmek önemli. Herkesi bir araya getiren birleştirici bir unsurdu Cüneyt Arkın” dedi.

FOTOĞRAF 20
​Usta oyuncu Cüneyt Arkın Fatma Girik'in ölümü sonrası "Bekle beni orada bekle geliyorum" demişti: Sanat ve siyaset camiasından mesaj yağdı
Son dakika haberleri... Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın, tedavi gördüğü hastanede kalp durması nedeniyle yaşamını yitirdi. Türk sinemasının dev oyuncusunun ölümü sevenlerini yasa boğdu. 85 yaşında hayata veda eden Arkıun'ın ardından ünlülerden mesaj yağdı. Öte yandan ocak ayında hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik'in cenazesine katılan usta oyuncu Arkın, cenazede ağlayarak "Fatma'm bekle beni orada bekle geliyorum" demişti. Arkın'ın ölüm haberi sonrası bu sözleri gündem oldu ve "Kavuştular" yorumları yapıldı. Peki Cüneyt Arkın neden öldü? Hastalığı neydi? Cüneyt Arkın'ın cenaze töreni ne zaman? İşte detaylar...

FOTOĞRAF 31
Cüneyt Arkın'ın son paylaşımı yürekleri burktu
Türkiye, güne acı haberle uyandı. Yeşilçam'dan bir yıldız daha kaydı. Birçok filme imza atan Türk sinema tarihinin usta ismi Cüneyt Arkın, bu sabah tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında hayatını kaybetti. Sevenleri ve dostları usta sanatçı için birbiri ardına başsağlığı mesajı paylaştı. Cüneyt Arkın'ın ölüm nedeni de belli oldu. Öte yandan Cüneyt Arkın'ın sosyal medya hesabındaki son paylaşımı da yürekleri burktu.