İngiltere – Senegal maçı saat kaçta? İşte muhtemel ilk 11’ler

Dünya Kupası'nda heyecan dorukta. Son 16 turu maçında İngiltere ile Senegal karşı karşıya gelecek. B Grubu'nda İran ve Galler'i yenen, ABD ile berabere kalan İngiltere, lider olarak tur atlamıştı. İki takım, Dünya Kupası'nda ilk kez karşı karşıya gelecek. Bu turu geçen takım, çeyrek finalde Fransa-Polonya eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Dünya Kupası Son 16 Turu İngiltere-Senegal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte İngiltere-Senegal muhtemel 11'ler:

İngiltere Senegal maçı hangi kanalda?

2022 FIFA Dünya Kupası'nda İngiltere, son 16 turu maçında Senegal ile karşılaşacak. Peki Dünya Kupası Son 16 Turu İngiltere-Senegal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte İngiltere-Senegal muhtemel 11'ler:

İngiltere - Senegal maçı ne zaman, saat kaçta?

İngiltere - Senegal maçı hangi kanalda?

İngiltere - Senegal maçı TRT 1'de canlı yayınlanacak.

İNGİLTERE SENEGAL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN

İngiltere-Senegal muhtemel 11'ler:

İngiltere maç kadrosu:

B Grubu'nda İran ve Galler'i yenen, ABD ile berabere kalan İngiltere, lider olarak tur atlamıştı. Turnuvaya Hollanda mağlubiyetiyle başlayan Senegal ise Katar ve Ekvador galibiyetleriyle C Grubu ikincisi olarak İngiltere ile eşleşti.

İngiltere – Senegal maçı galibi kiminle karşılaşacak?

İki takım, Dünya Kupası'nda ilk kez karşı karşıya gelecek. Bu turu geçen takım, çeyrek finalde Fransa-Polonya eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

ÖZGÜN
Fransa - Polonya Maç Kadrosu

ÖZGÜN
Dünya Kupası çeyrek final maçları ne zaman, saat kaçta?

ÖZGÜN
Bugün hangi maçlar var? 8 Aralık Perşembe günün maçları